Veysigz789
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar vatandan sipariş vermeyi düşünüyorum. Bayisi biraz uzak. Ve hemen montajı yapmıyorlar. 1 Gün neredeyse bekletiyorlar. Technopat'ın youtube'da çekmiş olduğu sistem toplamaları var. Bunlara bakarak toplamayı düşünüyorum. Bileşenlerin isimlerini falan biliyorum. Girdiği yerleri de biliyorum. Sadece ince kabloların nereye nasıl girdiğini bilmiyorum. Bunları da Technopat kanalı ile çözeceğimi düşünüyorum.
1. Sorum şu. Sipariş verecem. Siparişim de işlemci için termal macun vereyim mi? Yoksa sürülü olarak gelip direkt işlemcini üstüne fanı takılıyor mu ? Bunu merak ettim.
İşlemci : Intel Core i3 6098P Soket 1151 3.6GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
2. Sorum topladığım sistemde BU LİNTEKİ SSD var. Ancak harddisk yok. 2 sinden birini almak zorundayım. İkisini de alınca bütcemi aşıyor. Oyun ağırlıklı bir bilgisayar olacak. Sizce hangisini almalıyım?
1TB WD HDD mi ? SSD mi ?
1. Sorum şu. Sipariş verecem. Siparişim de işlemci için termal macun vereyim mi? Yoksa sürülü olarak gelip direkt işlemcini üstüne fanı takılıyor mu ? Bunu merak ettim.
İşlemci : Intel Core i3 6098P Soket 1151 3.6GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
2. Sorum topladığım sistemde BU LİNTEKİ SSD var. Ancak harddisk yok. 2 sinden birini almak zorundayım. İkisini de alınca bütcemi aşıyor. Oyun ağırlıklı bir bilgisayar olacak. Sizce hangisini almalıyım?
1TB WD HDD mi ? SSD mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: