Kapalı i3 6098P Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Sistemi satma sebebim artık bu sisteme ihtiyaç duyacak güçte oyunlar oynamıyorum.
Sistemi tanıtmadan önce önemli notlar;
  1. Takas düşünmüyorum.
  2. Elden, havale, eft veya aracı bir site ile alışveriş olabilir sıkıntı değil. Aracı sitelerde farkı alıcı öder. (Malatya da oturuyorum.)
  3. Parça satışı yok. Durmadan "belki fikrini değiştirirsin" diye sormanıza gerek yok şimdiden sağ olun.
  4. HDD resimdekinin Samsung modelidir. Temsili olarak oraya koydum.
  5. Kasa Everest Rampage 75'dir. Stokta olmadığı için resimdekini yine temsili olarak koydum. (PSU Everest değil)
  6. Sistemin HDD dışında tüm bileşenlerinin garantisi devam etmekte. En düşüğünün 1 yıl 2-3 ay en yükseğinin bir buçuk yıldan fazla garantisi vardır. (Ortalama 1,5 yıl garantili bir sistemdir.)
  7. Ürünlerin tamamı vatan bilgisayardan alınmış olup faturaları mevcuttur.
  8. Sistem ekran kartsız satıştadır.
  9. Sistemde Window 10 Pro orijinal mevcuttur. Alıcıya hediyemdir.
Sistem;
  • İşlemci: i3 6098P
  • RAM: Gskill Aegis 8 GB DDR4
  • SSD: Kingston Hyper-x Fury 120 GB 500 MB write / 500 MB read
  • HDD: Samsung 500 GB HDD
  • Anakart: MSI H110M Gaming
  • Kasa: Everest rampage 75
  • PSU: Xigmatek X-Calibre XCP-A400 +80
Fiyat 1250 TL'dir. Windows 10 Pro'yu da hediye ettiğimi varsayarak fiyat gayet makuldür. Çok az pazarlık olabilir. Whatsapp veya direkt olarak sms, telefonla ulaşsın: 0553 642 30 17
0bb6345a-333d-4b48-a19b-2e888a5612da.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle hayırlı satışlar. Akrabam bir bilgisayar alacak sizin ilanı görüp akrabama önerdim sistemi beğendi. Foruma üye değil o yüzden aracı olacağım. Fiyatı en son kaça bırakıyorsunuz?

Öncelikle teşekkürler. Sistemi satma sebebim hem çok kullanmamam hem de ilanı açtığım tarihte kredi kartı borçlarımın birikmesiydi. 1 aya yakın zaman geçti ödemelerimi yaptım. Fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum bu yüzden daha indirim yapamam son fiyattır. İstenilen test benchmark v.s yapabilirim. Bu şekilde ilginizi çekerse ve sistemin destekleyeceği ekran kartları v.s sorularını bana whatsapp'dan sorarsanız daha iyi olur. 0553 642 3017

Ürünü satmaktan vazgeçtim. Konuyu kapatabilir misiniz? @Mikail Fidan @samet67671

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı