i3 6098P tabanlı sistem toplama

SerkanKNC

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kafamda deli sorular. Bilgisayar toplayacağım. Parça listesi aşağıda.
Ekran Alıntısı.PNG

Kafama takılan bazı soruları soracağım.

Bu sistem için 600Watt yeter mi? Zalman tercih ettim +80 yok ancak tavsiyelere baktığımda kaliteli olduğunu söylüyorlar ki bende biliyorum Zalman kalitesini. Eğer yeterse Zalman alacağım.

Son düzenleme:
Dengesiz ve garip bir sistem olmuş. Bütçen tam olarak ne kadar? Sinerji'den alabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem sonradan SSD alman olacaktır. Onun yerine i5 alırsan daha iyi bir oyun deneyimine sahip olabilirsin. Ayrıca Kingston UV serisi arızalı oluyor, SSD alacaksan bile başka bir SSD'ye yönel.

Bir şey diyeceğim neden yanlış bilgiler veriyorsunuz? H110M alınca ne olacak? H110M B150M Bazooka'dan çok mu daha güçlü bir anakart?
ben güçlü veya daha iyi demedim işlemcisini çok yüksek tutmamış ve ekran kartıda yüksek bir ekran kartı değil bu yüzden o kadar para vermemesi için pro-vd yi önerdim

Dengesiz ve garip bir sistem olmuş. Bütçen tam olarak ne kadar? Sinerji'den alabilir misin?

Sinerji' den toplamayacağım. 3000 TL. Biraz aşabilir 100-200 TL.

ben güçlü veya daha iyi demedim işlemcisini çok yüksek tutmamış ve ekran kartıda yüksek bir ekran kartı değil bu yüzden o kadar para vermemesi için pro-vd yi önerdim

Bütçem 3000 TL. Ayrıca Bazooka daha iyi geldi bana. Yani bileşenler sağlam. Bilgisayarı uzun süre açık tuttuğum zaman oluyor.

Tam olarak neresi dengesiz bir sistem?

Ayrıca stok soğutucu kullanmayacağım tabi ki.
Akasa Venom Pico modelini kullanacağım. Ancak Vatan' da yok. Vatan harici iyi bir site bulursam oradan sipariş veririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı