i3-6098p ve GTX 960 Witcher Oynarken Mavi Ekran Sorunu

Tyndeos

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
8 GB RAM
Asus GTX 960
i3-6098p

İşlemcim düşük olmasına rağmen Rainbow six ve GTA V'i sıkıntısız oynayabiliyordum. FPS sıkıntıları GTA'da az da olsa oluyordu ama.
İndirim varken bir de Witcher'ı deneyeyim dedimi kasar diye düşünüyodum ama Medium ayarlarda 60'ın üzerinde FPS aldım.
Dün biraz oynamıştım, Bu gün de aralıksız 1 buçuk 2 saat oynadıktan sonra pPC mavi ekran verdi. Sebebi ne olabilir? Oyuna tekrar girmeye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok mavi ekran hataları var. Ne yazıyordu hatada? Bir daha girin bir şey olmaz kolay kolay bazen küçük hatalar yüzünden mavi ekran verebilir.

Isınmadan dolayı olabilir gibi geldi bana ben de FPS'i 60'a sabitledim böylece ekran kartı kullanımını az da olsa düşürdüm şuanda ufak tefek kasmalar dışında herhangi bir kapanma fapan olmuyor.

Sevindim. Bende sizin sistemin GTX 1050 versiyonu var. Bende de ufak tefek takılmalar olabiliyor. Normal. Ama MSI Afterburner ile biraz değerleri takip etmenizi tavsiye ediyorum.

Sürücüler güncel mi ? oyunu düşük ayarlarda oynuyorsunuz bakın belli yürütülen dosyalarla alakalı olabilir videodan bakın baştan deneyin çözünürlüğü düşürün bilemiyorum
Sürücüler güncel mi ? oyunu düşük ayarlarda oynuyorsunuz bakın belli yürütülen dosyalarla alakalı olabilir videodan bakın baştan deneyin çözünürlüğü düşürün bilemiyorum
belki soğutma iyi olmayabilir benim pc çok ısınıncada mavi ekran veriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…