i3 6098P ve MSI RX570 4 GB uyumu

Samet Goku

Decapat
Arkadaşlar sistemim.
  • MSI H110M GAMING
  • G skil 2133 MHz 16 GB RAM
  • MSI RX 570 4 GB OC
  • i36098P
Darboğaz sorunu var biliyorum da arkadaşlar sistemime bir zararı var mı, ekran kartı bilgisayardan baktığımda boşta %50-55 seviyelerinde ancak kasayı açıp dokunduğumda ekran kartı resmen yanıyor özellikle o metal bölümü aşırı sıcak birisi aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararı yok. O kart armor modeli ise ısınması normal ama tehlikeli düzeyde değil takma. Mesela banada öyle geliyor ama aslında 75 derece yani dokanarak anlayamasın

Darboğaz ve drop dışında zararı yoktur.

Sisteme hiçbir zararı olmaz ama ekran kartından tam performans yararlanamazsının. Ama ekran kartına yük bindirerek. Mesela çözünürlüğü arttırarak, grafikleri arttırarak darboğazı azaltabilirsin.

Çok teşekkürler.
Arkadaşlar peki işlemci i3 9100F yapsam olur mu? Yani hem MSI H110M GAMING anakarta uyumlu mu hem de darboğaz olur mu?
Son olarak gerçekten az önce bu sistemle PUBG oynuyorum hani 60 küsür bir sıcaklık gösteriyor, ancak ekran kartı dokunduğumda o kadar sıcak ki elimi dahi koyamıyorum, o demir plaka yanıyor resmen soba gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…