i3 6098p ve RX 470 BF 1 Multiplayer CPU Kullanımı Sorunu

Emrah01

Hectopat
Daha fazla  
i3 6098p, RX 470 ve 8 GB RAM var. Battlefield 1'de hikaye modunda hiçbir sıkıntı yok ultra ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum ama multiplayere girince sadece işlemci kullanımı %100 oluyor ve GPU kullanımı 0'dan 99'a çıkıp geri iniyor anlık olarak, bunun çözümü nedir ? Tüm ayarlarda aynı oluyor, lowda da ultrada da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz var fps drop yaşıyorsun, tüm ayarları ultra'ya çıkarmak ve vsync açmak çözüm olabilir. Multiplayer'da olmasının sebebi multiplayer'ın cpu odaklı çalışması hikaye modu daha çok gpu odaklı çalışır.

Tek çözüm işlemci değişimi mi yani ? Youtube de testlere baktığımda insan lar high ayarlarda 50-60 fps arası oynayabiliyor ama ben 25 ten yukarı çıkamıyorum sistemde her şey güncel ve tek modul 8 gb ram kullanıyorum.

Tek modül 8 GB RAM, günümüz şartlarında artık yeterli değil, 8 GB daha ekleyin. Eğer sorun devam ederse, işlemci kaynaklıdır. Şahsen ben i5 kullanırken dahi yer yer sıkıntı yaşayabiliyorum. Battlefield 1 Multiplayer işlemciye ağır yük bindiriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı