i3 6098P ve RX 470 sistem toplama

@OneStep Kardeşim ne 600 Wattı yahu abartmayın. @kopux05 arkadaşın dediği gibi değerler. MSI RX470 110W tüketiyor maksimum. Diğer parçalar fazla tüketmiyor zaten fazla fazla yeter 500W. i5 işlemcili bile rahat götürür o PSU, v12 den 450w veriyor.

Aynen sinaninda dedigi gibi 12 v gecse yeter benim sistemimde 420watt var ve sertifikasi falanda yok maşşallahi var 6 yil oldu ve sizi temin ederim benim makinemin icindeki donanim suan ki bu bahsedilen sistemden daha fazla enerji tuketiyordur yani bence 600 80plus gerek yok 500 yeterlirdi tabiki de sertifkali alda yani powerdan ben o kadar korkma derim

Beyler sakin olun ne olmuş böyle. Zaten rx 470 güç tasarrufuyla öne çıkan bir kart o yüzden 450 w yetecektir. Ayrıca i3 6100 ile rx 470 darboğaz yapmaz

@Efkoooo Evet darboğaz yapmaz fakat bazı ağır oyunlarda Ultra ayarlarda arada GPU kullanımı bayağı düşüyor fakat en fazla birkaç saniye sürüyor ve gözle görülür birşey olmuyor, mesela Bf1 videosunda az önce gördüğümüz gibi. Yani tam olarak darboğaz bile denmez fakat işlemci i5 olsa öyle birşey de hiç olmaz. Sonuç olarak i3 yeterince iyi ufak şeyler rahatsız edici değil

Arkadaşlar ikidebir konuyu uzatıyorum ama ben 3 4 sene by sistemle gitmeyi düşünüyorum. Ama sonra yeni almak istemiyorum bu sisyemi sonra gelisturebilirimiyim çünkü iyi bi anakart a benziyor

Bide bu sistem nasıl çünkü bunuda alabilirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-10-10-13-23-55.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 99
Hocam h110m anakart almanızı tavsiye etmem. Hele ki oyun sistemlerinde.

Hocam h110m anakart almanızı tavsiye etmem. Hele ki oyun sistemlerinde.
Hiçbir sorun olmaz gayet makul bir anakart. i7 işlemcili gtx980 kartlı sistem toplamıyor sonuçta. Topladığı sistemde yeterli tabi B150 serisi daha iyi fakat H110m de oldukça iş görür.

Hiçbir sorun olmaz gayet makul bir anakart. i7 işlemcili gtx980 kartlı sistem toplamıyor sonuçta. Topladığı sistemde yeterli tabi B150 serisi daha iyi fakat H110m de oldukça iş görür.
O bütçeye o anakart alınmaz. Oyun için PC toplarken anakarttan kısmak çok saçma bir şeydir. Ayrıca arkadaşımız oyun sistemi topluyor ve uzun süre kullanacağım diyor. O yüzden MSI B150M Mortar Arctic modelini alması onun için en iyisi olur.

O zaman anakartı mortar arctic yapıp ekran kartını 470 e düşürürüm bide bi ssd eklerim oh mis
Evet öyle yapabilirsin.

Tabiki bütçesi varsa yapsın, benim bütçe az olduğu için alamam ama zorda da bırakmaz beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…