O OguzhanTK Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #1 Öneriniz var mıdır başka? Bütçem maksimum 2600TL olabilir ve önceliğim Vatan Computer ile Mediamarkt. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
Öneriniz var mıdır başka? Bütçem maksimum 2600TL olabilir ve önceliğim Vatan Computer ile Mediamarkt.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #2 Sistem güzel. İşlemciye yüklenen oyunlarda birazcık darboğaz yaşarsın, genel olarak ise performansın iyi olur. Kasayı da beğenmedim, daha güzel bir kasa al. O kasanın fiyatı da fazla.
Sistem güzel. İşlemciye yüklenen oyunlarda birazcık darboğaz yaşarsın, genel olarak ise performansın iyi olur. Kasayı da beğenmedim, daha güzel bir kasa al. O kasanın fiyatı da fazla.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #3 Üstada katılıyorum. O kasa yerine Dark N10 alıp 500W *80 bir PSU alın.
O OguzhanTK Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #4 Arkadaşlar merhaba. Eski üyeliğimden giriş yapıyorum. Bugün gidip anakart ile ekran kartını satın aldım arkadaşlar geriye diğer parçalar kaldı onlarıda cuma alıyorum siz tamam diyorsanız?
Arkadaşlar merhaba. Eski üyeliğimden giriş yapıyorum. Bugün gidip anakart ile ekran kartını satın aldım arkadaşlar geriye diğer parçalar kaldı onlarıda cuma alıyorum siz tamam diyorsanız?
O OguzhanTK Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #5 mamburo dedi: Dedigimi yapin bence eger performans istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmazmı zaten i3 6098p işlemcide'de olur da,sizin dediğinizde daha çok olmazmı yani?
mamburo dedi: Dedigimi yapin bence eger performans istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmazmı zaten i3 6098p işlemcide'de olur da,sizin dediğinizde daha çok olmazmı yani?
O OguzhanTK Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #6 BERWAR dedi: Sistem güzel. İşlemciye yüklenen oyunlarda birazcık darboğaz yaşarsın, genel olarak ise performansın iyi olur. Kasayı da beğenmedim, daha güzel bir kasa al. O kasanın fiyatı da fazla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve anakartı temin ettim başka değiltirilecek parça varmı acaba
BERWAR dedi: Sistem güzel. İşlemciye yüklenen oyunlarda birazcık darboğaz yaşarsın, genel olarak ise performansın iyi olur. Kasayı da beğenmedim, daha güzel bir kasa al. O kasanın fiyatı da fazla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve anakartı temin ettim başka değiltirilecek parça varmı acaba
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #7 Topladığın sistemde bütçen sınırlıysa kasayı başka bir model al ve sistemin tamam olur.