i3 6098P ve RX460 sistem BF1 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

EmirLex

Megapat
Daha fazla  
i3 6098P, RX460 2 GB ve 8 GB RAM'e sahibim. BF1'in multiplayer'ını oynamak istiyorum. Low ayarlarda bile oynamaya razıyım, yeter ki kasmasın. Dropsuz oynayabilir miyim?

i3 6098P, RX460 2 GB ve 8 GB RAM'e sahibim. BF1'in multiplayer'ını oynamak istiyorum. Low ayarlarda bile oynamaya razıyım, yeter ki kasmasın. Dropsuz oynayabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu singleplayer. Multiplayer modu genel olarak işlemcinin önemli olduğu kısım.

Oynarsınız sorun olacağını düşünmüyorum.

Hocam bir sürü aynı konudan açmışsınız. Ceza alacaksınız. Edit: Tamam onlar farklı konularmış. Kusura bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan anlayabilirsiniz.
Kısacası oynanabilir gözüküyor. Ama en düşük ayarlarda oynamalısınız. Çözünürlük'te 720p olsa iyi olur.

Aynı sistem önceden RDR2 BF1 bugün BF3 GTA 5 vs. çoğu oyunu açıyor aşırı iyi bir sistem.

Hocam multiplayer mi oynuyordunuz? Ayrıca ayarlarınız neydi kasma donma var mıydı?

Evet Online oynuyordum. Ayarları kendi ayarladığı ayarlarıdı oyunun tam hatırlamıyorum. Çözünürlükte 1600x900 olması lazım. Hayır kasma donma olmuyor du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…