i3 6100 500 TL'ye satılır mı?

• Konuyu başlatan oscorp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 857
Yazın hocam. Sonuçta mal sizin. Pazarlık payı da size kalmış.

Hocam 5000'e koyun burada fiyatlara karışmak yasakmış ban yedim saçma bir biçimde serbest piyasa bu olsa gerek.

Üstte okuduğum kadarıyla fiyatlara karışmak yasakmış. 10000'e koyun, 10 seneye satarsınız.

Yok canım ne küfürü. En fazla sarı siteye koyarsanız 3K teklif falan alırsınız mükemmel derecede ticaret yeteneği olan şahıslardan. 3K verirlerse eğer mutlaka verin bakın o fiyat üstüne satılmaz yoksa onlar işini iyi biliyor. :)
Hocam yarın koyacağım takas ile Bugatti Chiron vermezlerse kasayı alamazlar benden.Sonuçta serbest piyasa.
Üstte okuduğum kadarıyla fiyatlara karışmak yasakmış. 10000'e koyun, 10 seneye satarsınız.
Hocam ban yiyen arkadaş benim sıfırı konu şu 4300 liraya Vatanda i3 10100F 1650 Süperli kasa var bir arkadaşta 1600AF ile 4500'e koymuş ayriyetten Ssd'si kronik sorunlu ve sistem ikinci el.Bende bu fıyata satamazsınız dediğim dakika 1 ay ikinci el piyasasından ban yemişim o fiyata rüyasında satamaz bunu okuyorsa söyleyeyim istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı