Sahibinden'e koyuyorlar ama gidiyor mu bilmiyorum. Gidiyorsa ben de koyayım.
.
Son düzenleyen: Moderatör:
Max 350-400 eder bence.Sahibinden'e koyuyorlar ama gidiyor mu bilmiyorum. Gidiyorsa ben de koyayım..
Hocam serbest piyasa bir acayip 14 bine aldığım sistemi 50 bine koyasım var küfür yemekten korkuyorum.300-400 arası bir ederi var normalde ama sahibinden piyasasına bakarsak ben yakında 1250 TL'ye atmayı düşünüyorum.![]()
Hocam yarın koyacağım takas ile Bugatti Chiron vermezlerse kasayı alamazlar benden.Sonuçta serbest piyasa.Yok canım ne küfürü. En fazla sarı siteye koyarsanız 3K teklif falan alırsınız mükemmel derecede ticaret yeteneği olan şahıslardan. 3K verirlerse eğer mutlaka verin bakın o fiyat üstüne satılmaz yoksa onlar işini iyi biliyor.![]()
Hocam ban yiyen arkadaş benim sıfırı konu şu 4300 liraya Vatanda i3 10100F 1650 Süperli kasa var bir arkadaşta 1600AF ile 4500'e koymuş ayriyetten Ssd'si kronik sorunlu ve sistem ikinci el.Bende bu fıyata satamazsınız dediğim dakika 1 ay ikinci el piyasasından ban yemişim o fiyata rüyasında satamaz bunu okuyorsa söyleyeyim istedim.Üstte okuduğum kadarıyla fiyatlara karışmak yasakmış. 10000'e koyun, 10 seneye satarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.