i3 6100 500 TL'ye satılır mı?

• Konuyu başlatan oscorp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 855
Yazın hocam. Sonuçta mal sizin. Pazarlık payı da size kalmış.
Hocam 5000'e koyun burada fiyatlara karışmak yasakmış ban yedim saçma bir biçimde serbest piyasa bu olsa gerek.
Max 350-400 eder bence.
Serbest piyasa, istediğinizi koyabilirsiniz. Ama 700'e 10100F varken bilemiyorum.
300-400 arası bir ederi var normalde ama sahibinden piyasasına bakarsak ben yakında 1250 TL'ye atmayı düşünüyorum. :)
Üstte okuduğum kadarıyla fiyatlara karışmak yasakmış. 10000'e koyun, 10 seneye satarsınız.
Üzerine bir muz yapıştırıp sanat eseri olarak açık arttırmaya koymaya karar verdim.

Hocam yarın koyacağım takas ile Bugatti Chiron vermezlerse kasayı alamazlar benden. Sonuçta serbest piyasa.

Hocam ban yiyen arkadaş benim sıfırı konu şu 4300 liraya Vatan'da i3 10100F 1650 Super'li kasa var bir arkadaşta 1600 AF ile 4500'e koymuş ayriyeten SSD'si kronik sorunlu ve sistem ikinci el. Bende bu fıyata satamazsınız dediğim dakika 1 ay ikinci el piyasasından ban yemişim o fiyata rüyasında satamaz bunu okuyorsa söyleyeyim istedim.

Tekrar ban geliyor. 😄 Bu forum gerçekten enteresan ve bence çok saçma yönetiliyor.

Biri forumda bir konu açmış illegal fatura düzenlemeyi övüyordu resmen. “Bu yazdığınız kanunen suç haberiniz olsun.” yazdım. Gereksiz mesaj atmışım diye uyarı verdiler. Aynı konuda da 2 kişi konuyu oluşturanı destekliyordu. Ben de zeka engelli bir bireye anlatır gibi neden suç olduğunu anlatıyordum sonra konudaki tüm mesajları silmiş moderatörler. 😄

Tekrar ban geliyor. 😄 Bu forum gerçekten enteresan ve bence çok saçma yönetiliyor.

Biri forumda bir konu açmış illegal fatura düzenlemeyi övüyordu resmen. “Bu yazdığınız kanunen suç haberiniz olsun.” yazdım. Gereksiz mesaj atmışım diye uyarı verdiler. Aynı konuda da 2 kişi konuyu oluşturanı destekliyordu. Ben de zeka engelli bir bireye anlatır gibi neden suç olduğunu anlatıyordum sonra konudaki tüm mesajları silmiş moderatörler. 😄
Hocam alan arkadaş piyasayı bilmiyor olabilir,onun kazıklanmasını biz desteklemek zorunda mıyız? 5000 liraya kasa satıyor 2. El 4000 liraya sıfır ondan daha iyi olanı var. Forum gerçekten acayiop yönetiliyor insanlara Türkçe dersi öğreteceklerine şu kişilere çözüm bulmaları gerekiyor. Gruba geldiğim gün kurallara baktım 350 tane şey var sanki Balkan Savaşı'na gidiyoruz ve tabi ki hiç birini okumadım.
Geçen bir konuyu merak ettiğim için altına #Rez yazdım ban yemişim başka biri yazmış ban yememiş çok saçma.

Hocam alan arkadaş piyasayı bilmiyor olabilir,onun kazıklanmasını biz desteklemek zorunda mıyız? 5000 liraya kasa satıyor 2. El 4000 liraya sıfır ondan daha iyi olanı var. Forum gerçekten acayiop yönetiliyor insanlara Türkçe dersi öğreteceklerine şu kişilere çözüm bulmaları gerekiyor. Gruba geldiğim gün kurallara baktım 350 tane şey var sanki Balkan Savaşı'na gidiyoruz ve tabi ki hiç birini okumadım.
Geçen bir konuyu merak ettiğim için altına #Rez yazdım ban yemişim başka biri yazmış ban yememiş çok saçma.
Rez yazmak yerine konuyu takip edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı