i3 6100 Ekran Kartsız Kullanma

Halit G.

Kilopat
Yer
Ev
Daha fazla  
Ben bu 3'ünü alıcam fakat ekran kartı için param kalmadı. PC'de 8-9 yıllık bu intel core i3 6100 taksam PC ekran kartsız çalışır mı?

NOT:Ben işlemcide HD Graphics 530 var diye biliyorum ekran kartsız da oluyor bu işlemci ile diye biliyorum tam bilmediğim için size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz çalışır. Fakat oyun konusunda pek bişey bekleme. Eğer oyun oynamakda istiyorsan bu fiyata AMD APU bir sistem toplamanı tavsiye ederim.

Onun yerine bu sistemi alırsan 2 kata yakın daha yüksek performans alırsın. Tavsiye ederim.

O çözünürlükte size gayet yetecektir. Gta 5' de 30 Fps alırsınız. İlerde para biriktirip ekran kartı alırsanız çok iyi bir sistem olur. Apu alıp eski sistem toplamak çok mantıklı olmayacaktır.

O çözünürlükte size gayet yetecektir. Gta 5' de 30 Fps alırsınız. İlerde para biriktirip ekran kartı alırsanız çok iyi bir sistem olur. Apu alıp eski sistem toplamak çok mantıklı olmayacaktır.
Eğer sisteme sonradan ekran kartı takılacaksa evet, o sistem iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…