İ3 6100 GTX 950 Tabanlı Sistem Toplama

Makaleler
6
Merhaba arkadaşlar. Ben arkadaşıma toplamak üzere bir sistem dizdim. Aynı fiyata daha performanslı parçaların önerilerine açığım. Sistemin düşündüğüm parçaları:
  • İ3 6100
  • GTX 950 (Yeni çıkan güç tüketimi az modeli)
  • Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz
  • Ucuz giriş seviyesi bir 1151 soket anakart
  • 1 TB 64 MB bir HDD
  • 1 Adet de full hd sıradan 5 ms 21 inç veya yakını bir monitör
Alınma amacı ilerde satılmak üzere bir iki yıl idare edecek bir sistem. Malum intel de bu işte aynı çeyrek altın gibi :).
Sizden yardım istediğim husus güvenilirliği bilinen ucuz sitelerden bu ekipmanları önermeniz.
Elimde kasa ve PSU mevcut. Belirttiğim gibi ucuz bir giriş seviyesi anakart olsa kafidir.
Parçalar aynı siteden olmak zorunda değil. Kredi kartı ile alışveriş yapacağımızdan bir çok siteden önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum :).

Çıkacağımız max bir bütçe yok. Arkadaşımın ihtiyacı olan program oyun vesaire sorguladım ve bu sistem çok rahat yetiyor. Basit birkaç oyun ve program için alacak arada bir gta 5 gibi bir oyuna girecek. Bu sistemin en ucuz güvenilir bir şekilde toplamak istiyorum. Bütçemizi buna göre ayarlayacağız.

Kısaca piyasanın güvenilir sitelerinden en az bütçe ile bu sistemi toplamak istiyoruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı