FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.096 Makaleler 7 Çözümler 23 14 Aralık 2017 #21 Satisi baltalamak hic hos degil. Isterse 10.000 TL yazar kimseyi ilgilendirmez alan da alir. Hayirli satislar. "IsIqLi MiSiQlI "
Satisi baltalamak hic hos degil. Isterse 10.000 TL yazar kimseyi ilgilendirmez alan da alir. Hayirli satislar. "IsIqLi MiSiQlI "
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #22 FantastikTürk dedi: Satisi baltalamak hic hos degil. Isterse 10.000 TL yazar kimseyi ilgilendirmez alan da alir. Hayirli satislar. "IsIqLi MiSiQlI " Genişletmek için tıkla... Satışı baltalamak değil fiyat konusun da alıcıları uyarmak doğal bir durum.
FantastikTürk dedi: Satisi baltalamak hic hos degil. Isterse 10.000 TL yazar kimseyi ilgilendirmez alan da alir. Hayirli satislar. "IsIqLi MiSiQlI " Genişletmek için tıkla... Satışı baltalamak değil fiyat konusun da alıcıları uyarmak doğal bir durum.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 28 Aralık 2017 #23 ProfTech dedi: Son fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... Son fiyat almayı niyeti olanla konuşulur. ProfTech dedi: Satışı baltalamak değil fiyat konusun da alıcıları uyarmak doğal bir durum. Genişletmek için tıkla... Konu eskiydi satmaktan vazgeçmiştim o zaman yüksek fiyat yazmıştım ve revize etmiştim. Tekrardan satışta kafanız karışmasın. Satıldı.
ProfTech dedi: Son fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... Son fiyat almayı niyeti olanla konuşulur. ProfTech dedi: Satışı baltalamak değil fiyat konusun da alıcıları uyarmak doğal bir durum. Genişletmek için tıkla... Konu eskiydi satmaktan vazgeçmiştim o zaman yüksek fiyat yazmıştım ve revize etmiştim. Tekrardan satışta kafanız karışmasın. Satıldı.
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 28 Aralık 2017 #24 Alana hayırlı olsun.