BrutallicX Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #51 direnpc dedi: teşekkürler monitör öneriniz varsa alırım Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda benim de sıkıntım var ve benq modelleri bana cazip geliyor. Alacak olsam benq dışında almazdım
direnpc dedi: teşekkürler monitör öneriniz varsa alırım Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda benim de sıkıntım var ve benq modelleri bana cazip geliyor. Alacak olsam benq dışında almazdım
direnpc Hectopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 93 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Şubat 2016 #52 bende lg 25 inc ips monitör benqrl2240h asus vp228h modelleri arasında kaldım
BrutallicX Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #53 direnpc dedi: bende lg 25 inc ips monitör benqrl2240h asus vp228h modelleri arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Hocam üçü de iyi ama ben yine de benq seçerdim. Neden bilmiyorum. Açıklayamam
direnpc dedi: bende lg 25 inc ips monitör benqrl2240h asus vp228h modelleri arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Hocam üçü de iyi ama ben yine de benq seçerdim. Neden bilmiyorum. Açıklayamam
direnpc Hectopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 93 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Şubat 2016 #54 benq bi elit hissetiriyor heralde
BrutallicX Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #55 direnpc dedi: benq bi elit hissetiriyor heralde Genişletmek için tıkla... Hocam hem öyle hem adamlar monitörü yapıyor ya hani gördüğüm zaman vuruluyorum şahsen
direnpc dedi: benq bi elit hissetiriyor heralde Genişletmek için tıkla... Hocam hem öyle hem adamlar monitörü yapıyor ya hani gördüğüm zaman vuruluyorum şahsen