i3 6100 ile RX 460 darboğaz yapar mı?

Kasa seçimimi aerecool - gt-a black edition olarak değiştirdim. Fakat sorabilir miyim ne farkı var neden kasayı beğenmediniz ?
Birde bu yeni seçtiğim kasada hdd yuvası 1 yazıyor. ssd için ayrı bir yuva vardır değil mi ?

Aslında pek kullanmıyorum optik sürücü ama herhangi bir şeye lazım olur mu diye düşündüm. Mesela pc freedos olacağından. Flash disk ile işletim sistemi kurulumu oluyor mu ? Driverleri internetten indirmeyle yüklemek oluyor mu yoksa ilk seferde cd takarak kurmak gerekli mi ? Bunları bilmediğim için lazım olur diye ekledim :)

Aslında pek kullanmıyorum optik sürücü ama herhangi bir şeye lazım olur mu diye düşündüm. Mesela pc freedos olacağından. Flash disk ile işletim sistemi kurulumu oluyor mu ? Driverleri internetten indirmeyle yüklemek oluyor mu yoksa ilk seferde cd takarak kurmak gerekli mi ? Bunları bilmediğim için lazım olur diye ekledim :)
USB ile uefi kurulum yaparsın. PC daha hızlı açılır böylece hemde daha kısa sürede kurarsın. Almadan önce bi windows usb si oluştur hazır bulunsun elinde. Ayrıca şuan ki bilgisayarında varsa optik sürücüyi söküp ona takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı