İ3 6100 ile RX 480 kullanılır mı?

SSD sizin için pek önemi yoksa SSD almak yerine işlemciyi i5 6402p almanı tavsiye ederim.

Kasa görüntüsü çok hoş. Ben de Aerocool Gt Black Edition alıcam. Kasa içinde gelen psu kalitesi nasıl baktınız mı ?

Ben senin yerinde olsam i5 alırdım. Aralarında çok fazla fark yok. Ama i5 ileriye dönük olarak daha avantajlı. SDD yerine i5 almak daha iyi olacaktır. Evet bence 70 dolar farkına da değecektir.

Kesinlikle i5 e verdiğiniz para değicektir 6100ün 2 çekirdekli olması yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratabilir ve ufakta olsa darboğaz sorunu yaşayabilirsin single core'u güçlü olabilir ama multitasking mutlaka yapacaksınızdir bilgisayarınızda o yüzden i5 diyorum

i3 6100 de 2 çekirdek var ama iş parçacığı sayısı 4 yani 4 çekirdek olarak gözükecek ve 4 çekirdek isteyen oyunlarda bi sıkıntı olmaz. Ama dediğin gibi i5 in yerini tutmaz.

i3 6100 de 2 çekirdek var ama iş parçacığı sayısı 4 yani 4 çekirdek olarak gözükecek ve 4 çekirdek isteyen oyunlarda bi sıkıntı olmaz. Ama dediğin gibi i5 in yerini tutmaz.

O zaman SSD ve HDD almasam, Şuanki HDD mi kullansam sorun olur mu? İ3 6100 yerine de i5 alırım.
HDD sorun çıkarabilir mi yeni bilgisayarda?

Hangi i5 modelini tavsiye edersiniz?

O zaman SSD ve HDD almasam, Şuanki HDD mi kullansam sorun olur mu? İ3 6100 yerine de i5 alırım.
HDD sorun çıkarabilir mi yeni bilgisayarda?

Hangi i5 modelini tavsiye edersiniz?
Bütçeyi artırabilirsen i5 6500'den aşağı inme derim. Ama bütçcemi zorlamak istemiyorum dersende en uygun fiyatlı i5 6402P'yi öneririm. HDD konusunda ise HDD nin sorun yapacağını pek sanmıyorum. Programlar ile test edebilirsin. HDD özelliklerinden pek anlamıyorum başka bir bilen arkadaş varsa daha iyi tavsiye verebilir.

DDR4 2133MHz destekleyen anakarta DDR4 olan bütün bellekler takılabilir. Örnek DDR4 2133MHz anakarta, DDR4 3000MHz bellek takıldığında, o bellek 2133MHz olarak çalışır. Bellek frekansı yükseldikçe "genelde" CL(gecikme) değeri de yükselir. Aynı fiyat diye 2133MHz yerine örnek, 2800MHz bellek alındığında boşuna düşük CL değerinden feragat edilmiş olunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…