i3 6100 İşlemciye GTX 750 TI mı, R7 370 mi ?

Freeshly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
Merhaba arkadaşlar öncelikle topladığım sistemi aşağıda belirticem sizden bir konuda yardım istiyorum.
Herkes R7 370 önermiş ama ben GTX 750 TI istiyorum çünkü Nvidia'nın sunduğu özellikler çok güzel geliyor ve Shadow Play video çekme programı var. Bilgisayarı topladıktan sonra bol bol youtube'ye video koyacam ve test videoları atacam bu yüzden GTX 750 ti'deki shadow play cazip geldi. Performans olarak tabikide R7 370 önde. Arkadaşlar R7 370 alıp OBS ile video çeksem nasıl olur ? Bide internette baktığıma göre Asus veya Sapphire alacağım. Strix modellerini biliyorum. Fakat Sapphire'in r7 370 Nitro'nun farkı nedir çok merak ediyorum çünkü arada MSI ve Asus ile yaklaşık 52 Tl fiyat farkı var performansta bir farkı olur mu ? Isınma açısından fark olur mu?

MSİ:MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

ASUS:Asus R7 370 STRIX GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

SAPPHİRE:Sapphire R7 370 NITRO GAMING OC 2GB GDDR5 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı

Ek olarak arkadaşlar DVİ ile HDMI arasında çok fark var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı