i3 6100 + MSI R7 370 Sistem Toplama

+Güncel

Gta 5 Online'ı kurdum ama sistemim istediğim fps değerlerini karşılayamadı. Ayarları düşüğe de alsam yükseğe de alsam 62 yi geçemiyor ayrıca şehir içinde gezerken fps dropları çok fazla oluyor tam akıcı bir şekilde oynuyorum derken 40' a kadar düştüğünü gördüm. Sistemime göre bu fps değerleri normal midir?

Gta 5 aşırı işlemci isteyen bi oyun, elinizde ki işlemciyle gayet normal değerler. 3,70Ghz hızına aldanmayın, i5 skylake'de alacağınız 2,70 daha verimli oluyor. Tüm sürücülerinin güncel olduğuna emin olun ayrıca W10'a geçmediyseniz kesinlikle geçin.

MSI Gaming App dışında tüm sürücüler güncel. Windows 8.1 Pro x64 işletim sistemim W10' a mı geçmemi tavsiye ediyorsunuz?

Evet, sonuçta yeni toplanmış bi sisteminiz var, ilk günlerden problemler yaşamamanız adına Windows 10'a geçmenizi öneririm. Bi arkadaş daha bu tarz bi konu açmıştı, Gtx960'dan düzgün performans alamıyordu hatta csgo'da bile istediği verimliliği alamıyordu. Tüm sürücülerini güncelledikten sonra problemleri çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…