i3 6100 overclock yapılır mı?

Doğru düşünüyorsunuz yeni sistem en mantıklısı olur. O işlemci eski 2. nesil i3 işlemcilerden pek farklı değil. OC yapmanıza da değmez şu an zaten giriş seviye işlemciler neredeyse tek çekirdek performansında 2 kat fark atar. 2 çekirdekli bir işlemci ile oyun performansı çok beklememek lazım.

Ekran kartı kötü değil gene iş görür.

İleride çalışınca bilgisayar alacağım zaten, artık eskidi parçalar bayağı 2016'dan kalma çoğu 7 8 senelik PC ama sıkıntısı yok sadece işlemci performans olarak yeterli değil, ekran kartı idare ediyor bir şekilde ama iş işlemciye gelince performans yerleri öpüyor maalesef. Cyberpunk oynuyorum FSR3 modu yükledim fg açık halde bile 60 FPS sabit veremiyor PC ven en düşük ayarlarda oyun zevkinin içine ediyor hele bir de çatışma sahnelerinde 20 FPS adam vurmaya çalışıyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum yaşadım benzer durum 1 ay bir iş yerinde çalışsanız çok iyi PC alacak para biriktirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…