BeHappyDude Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 40 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #1 Selamun Aleyküm, Arkadaşlar İntel core i3 6100 işlemcim ve MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz ekran kartım var. İşlemcime overclock yapabilir miyiz? Yapılabilirse nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Teşekkürler. Pardon ekran kartı yazmışım anakart olacaktı.
Selamun Aleyküm, Arkadaşlar İntel core i3 6100 işlemcim ve MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz ekran kartım var. İşlemcime overclock yapabilir miyiz? Yapılabilirse nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Teşekkürler. Pardon ekran kartı yazmışım anakart olacaktı.
zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 28 Nisan 2016 #2 İşlemcin overcloğu desteklemiyor bu yüzden yapamazsın.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2016 #3 K ibareli işlemciler O.C yapılır sadece.
BeHappyDude Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 40 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #4 Youtube'da gezindiğimde i3 6100 overclock yapılmış videolar var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Youtube'da gezindiğimde i3 6100 overclock yapılmış videolar var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2016 #5 BeHappyDude dedi: Youtube'da gezindiğimde i3 6100 overclock yapılmış videolar var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... z170 yonga setli anakart lazım bunun için ayrıca bu işlem cidden riskli hiç bulaşmayın.
BeHappyDude dedi: Youtube'da gezindiğimde i3 6100 overclock yapılmış videolar var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... z170 yonga setli anakart lazım bunun için ayrıca bu işlem cidden riskli hiç bulaşmayın.
Utku Toros Hectopat Katılım 19 Nisan 2016 Mesajlar 200 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #6 BeHappyDude dedi: Selamun Aleyküm, Arkadaşlar İntel core i3 6100 işlemcim ve MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz ekran kartım var. İşlemcime overclock yapabilir miyiz? Yapılabilirse nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Teşekkürler. Pardon ekran kartı yazmışım anakart olacaktı. Genişletmek için tıkla... Dostum yapılabilir fakat çok riskli işlemcine hasar verebilirsin. Hem overclock için gereken Soğutma ve anakarta vereceğim paraya işlemcini de satıp yeni bir işlemci alabilirsin.
BeHappyDude dedi: Selamun Aleyküm, Arkadaşlar İntel core i3 6100 işlemcim ve MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz ekran kartım var. İşlemcime overclock yapabilir miyiz? Yapılabilirse nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Teşekkürler. Pardon ekran kartı yazmışım anakart olacaktı. Genişletmek için tıkla... Dostum yapılabilir fakat çok riskli işlemcine hasar verebilirsin. Hem overclock için gereken Soğutma ve anakarta vereceğim paraya işlemcini de satıp yeni bir işlemci alabilirsin.