i3 6100 R9 380 Sistem Yorumları

Felix Felicis

Hectopat
Daha fazla  
Sizce sistem nasıl, bu fiyata daha iyi bi sistem toplanabilir mi ? Ayrıca r9 380 vs gtx950 arasında çok fark var mı aradaki fiyat farkında değer mi ?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum seçtiğin anakart mini ITX, kasanın yapısı micro ATX ve kasayı araştırdığım zaman uyumsuz olduğunu gördüm.Bu anakartı kullanmak istiyorsan mini ITX anakart uyumlu bir kasa tercih etmelisin ya da anakartını micro ATX başka bir anakart ile değiştirip bu kasayı kullanabilirsin.Anakart olarak sana tavsiyem msi'ın h110 gaming intel h110 soket 1151 ddr4 2133mhz hdmi-dvi anakartı.R9 380 ve GTX 950 ekran kartları arasında pek fark yok birbirlerine yakınlar ve ikiside çok güzel ekran kartları kıyaslamalarını oyun testlerinde verdikleri performansa göre yapabilirsin.Sistemine SSD eklemeni tavsiye ederim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

R9 380 ve GTX 950 ekran kartları arasında pek fark yok birbirlerine yakınlar ve ikiside çok güzel ekran kartları kıyaslamalarını oyun testlerinde verdikleri performansa göre yapabilirsin..

r9 380 gtx 960'tan daha üstün bir performans gösteriyor. r9 370 ile gtx 950 aynı.

Bilgisayar konusundada DDR3 ve DDR4 arasında aman aman bir performans farkı yok. Eğer 64gb ile render almıyorsan. Onun yerine bence 1150 soketine inip i54460 tarzı bir işlemci alıp daha ucuz olan ve uyumlu bir anakart alabilirsin.

EDİT: Örneğin ASUS H81M-K Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart

Dostum seçtiğin anakart mini ITX, kasanın yapısı micro ATX ve kasayı araştırdığım zaman uyumsuz olduğunu gördüm.Bu anakartı kullanmak istiyorsan mini ITX anakart uyumlu bir kasa tercih etmelisin ya da anakartını micro ATX başka bir anakart ile değiştirip bu kasayı kullanabilirsin.Anakart olarak sana tavsiyem msi'ın h110 gaming intel h110 soket 1151 ddr4 2133mhz hdmi-dvi anakartı.R9 380 ve GTX 950 ekran kartları arasında pek fark yok birbirlerine yakınlar ve ikiside çok güzel ekran kartları kıyaslamalarını oyun testlerinde verdikleri performansa göre yapabilirsin.Sistemine SSD eklemeni tavsiye ederim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

upload_2016-6-21_20-4-12.png

Bu ikisi arasında uyuşmazlık var mı peki ?

Kasa ile birlikte satılan güç kaynakları özellikle de ucuz modellerde çok kötü oluyor. 80+ sertifikalı ve 12v kanalına 20 üzeri amper veren güç kaynaklarına yönelmekte fayda var.

Kasa ile birlikte satılan güç kaynakları özellikle de ucuz modellerde çok kötü oluyor. 80+ sertifikalı ve 12v kanalına 20 üzeri amper veren güç kaynaklarına yönelmekte fayda var.
Dediğin kasa özelliklerinde bi kasa söyleyebilir misin ?
ya da güç kaynağı işte herneyse

Son düzenleme:
Ürünün adında 80+ veya 80 plus yazar. Açıklamalarda da 12 v kanalına kaç amper verdiği yazar. Şuan 2 model çok öne çıkıyor bence. Corsair 450w ve High Power 500w Hem hesaplı hem verimli. Çok rahat her sistemi kaldırabilir. Zaten genelde son çıkan ürünler daha az güç tüketiyor. Kötü güç kaynağı kullanmanın cezasını çekmiş biri olarak belirteyim dedim. O patlama ve yanık kokusu vs. pek hoş olmadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı