İ3 6100 RX 480 ve GTX 970'e darboğaz yapar mı?

Hocam şimdi APU içerisindeki CPU ile kesinlikle Rx 480 kullanmamalısın. Hangi APU'yu kullanıyorsun?

R7 250 dual bilmem ne için kullanılıyor. Ben harici olarak hangi kartları alabilirim?

AbdulkadirGuney,
Darboğaz olayı şu şekilde oluyor mesela bir oyun açtınız oyunun ekran kartını %100 kullanması lazım ama bu olmadan önce işlemciyi %100 kullanıyor yani oyunun sınırını belirleyen ekran kartı değil işlemci oluyor. Yani bugün alır kullanırsınız ama yarın birgün dersiniz bu ekran kartını kullananlar GTA 5'te 100 fps alıyor ben niye 70 fps alıyorum diye. Yok ben ileriye dönük alıcam ilerde sistemi değiştirir bu ekran kartını kullanırım. Tam gücünü kullanamasamda olur diyorsanız alabilirsiniz. Bu daha çok şehir içinde max. 50 km düz alanda kullanmak için 4x4 güçlü motorlu bir araba almak gibi birşey hiç o güce kullanma imkanın olmaz ama elinde bulunur. Büyük al seneye giyersin olayı.

Seneye ya zen ya skylake bi sistem toplayacagım. 1 sene oyunlarda beni idare etsin yeterli. HDMI-VGA dönüştürücü kullanabilir miyim?

Seneye ya zen ya skylake bi sistem toplayacagım. 1 sene oyunlarda beni idare etsin yeterli. HDMI-VGA dönüştürücü kullanabilir miyim?
Dönüştürücü konusunda çalışmadığını duydum HDMI dijital VGA analog olduğundan, özel cihaz almak gerekiyormuş. O yüzden el atmışken monitörüde değiştirin. 400tl civarı bir monitör bulabilirsiniz.

Abi senle biraz daha fikir alışverisinde bulunmam lazım. Kabul edersen nerden konuşabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…