Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 Mahmut Usta dedi: Yeni oyunlarda sistemi yükseltmeyi bekleyeceğim zaten acelem yok şu anlık The Witcher 3, Far Cry 4 tarzı oyunlarda beni idare etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bence o oyunlarda oynanabilir seviyede olur hatta birkaç ayarı kısıp zorlasanız 4K 30FPS bile görürsünüz jax teller fanboyu dedi: VSR demek 4K(?) Demek. 4K için güçlü bir ekran kartı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... VSR'da 2K'da yapılıyor biliyorum.
Mahmut Usta dedi: Yeni oyunlarda sistemi yükseltmeyi bekleyeceğim zaten acelem yok şu anlık The Witcher 3, Far Cry 4 tarzı oyunlarda beni idare etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bence o oyunlarda oynanabilir seviyede olur hatta birkaç ayarı kısıp zorlasanız 4K 30FPS bile görürsünüz jax teller fanboyu dedi: VSR demek 4K(?) Demek. 4K için güçlü bir ekran kartı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... VSR'da 2K'da yapılıyor biliyorum.
M Mahmut Usta Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 DJ DİKKAT_2 dedi: Bence 2. el bir i7 6700 albabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemci uygun fiyata piyasada pek yok maalesef yeni mimariyi bekleyeceğim gibi çünkü şu anlık anakart ve işlemci değiştirecek durumum yok.
DJ DİKKAT_2 dedi: Bence 2. el bir i7 6700 albabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemci uygun fiyata piyasada pek yok maalesef yeni mimariyi bekleyeceğim gibi çünkü şu anlık anakart ve işlemci değiştirecek durumum yok.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Aralık 2020 #13 Mahmut Usta dedi: Dediğiniz işlemci uygun fiyata piyasada pek yok maalesef yeni mimariyi bekleyeceğim gibi çünkü şu anlık anakart ve işlemci değiştirecek durumum yok. Genişletmek için tıkla... İkinci el i3 9100F arayın. Besleyecektir.
Mahmut Usta dedi: Dediğiniz işlemci uygun fiyata piyasada pek yok maalesef yeni mimariyi bekleyeceğim gibi çünkü şu anlık anakart ve işlemci değiştirecek durumum yok. Genişletmek için tıkla... İkinci el i3 9100F arayın. Besleyecektir.
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #14 Bende şu an 6100 ve 1050 Ti var Fortnite'da en Low ayarladarda %50 darboğaz oluyor.
M Mahmut Usta Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 jax teller fanboyu dedi: İkinci el i3 9100F arayın. Besleyecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an bütçem yok yakın zamanda rami yükselteceğim zaten işlemciden ziyade ama bütçem olsa bile 9100f den ziyade 10100f daha mantıklı olmazmı? GBP Erenn dedi: Bende şu an 6100 ve 1050 Ti var Fortnite'da en Low ayarladarda %50 darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Aslında ayarları yükseltirseniz darboğaz azalır gibi hiç denediniz mi?
jax teller fanboyu dedi: İkinci el i3 9100F arayın. Besleyecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an bütçem yok yakın zamanda rami yükselteceğim zaten işlemciden ziyade ama bütçem olsa bile 9100f den ziyade 10100f daha mantıklı olmazmı? GBP Erenn dedi: Bende şu an 6100 ve 1050 Ti var Fortnite'da en Low ayarladarda %50 darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Aslında ayarları yükseltirseniz darboğaz azalır gibi hiç denediniz mi?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Aralık 2020 #16 Mahmut Usta dedi: Şu an bütçem yok yakın zamanda rami yükselteceğim zaten işlemciden ziyade ama bütçem olsa bile 9100f den ziyade 10100f daha mantıklı olmazmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef anakartınız desteklemiyor. Farklı bir slota geçiş yapıldı 10.nesilde. Yoksa ben de biliyorum sıfır 10100F almak en iyisi.
Mahmut Usta dedi: Şu an bütçem yok yakın zamanda rami yükselteceğim zaten işlemciden ziyade ama bütçem olsa bile 9100f den ziyade 10100f daha mantıklı olmazmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef anakartınız desteklemiyor. Farklı bir slota geçiş yapıldı 10.nesilde. Yoksa ben de biliyorum sıfır 10100F almak en iyisi.
M Mahmut Usta Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #17 jax teller fanboyu dedi: Maalesef anakartınız desteklemiyor. Farklı bir slota geçiş yapıldı 10.nesilde. Yoksa ben de biliyorum sıfır 10100F almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Anakartım 9.nesilide desteklemiyor diye biliyorum.
jax teller fanboyu dedi: Maalesef anakartınız desteklemiyor. Farklı bir slota geçiş yapıldı 10.nesilde. Yoksa ben de biliyorum sıfır 10100F almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Anakartım 9.nesilide desteklemiyor diye biliyorum.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Aralık 2020 #18 Mahmut Usta dedi: Anakartım 9.nesilide desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruymuş. Anakartı görmedim başta.
Mahmut Usta dedi: Anakartım 9.nesilide desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruymuş. Anakartı görmedim başta.
M Mahmut Usta Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #19 jax teller fanboyu dedi: Doğruymuş. Anakartı görmedim başta. Genişletmek için tıkla... Sanırım yeni mimariyi beklemek doğru olacak gibi para ekran kartına gitti şu an
jax teller fanboyu dedi: Doğruymuş. Anakartı görmedim başta. Genişletmek için tıkla... Sanırım yeni mimariyi beklemek doğru olacak gibi para ekran kartına gitti şu an
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #20 Mahmut Usta dedi: Sanırım yeni mimariyi beklemek doğru olacak gibi para ekran kartına gitti şu an Genişletmek için tıkla... Aslında İşlemci+Anakartı satıp üstüne azıcık daha ekleyip i3 10100F+Anakart alabilirsiniz.
Mahmut Usta dedi: Sanırım yeni mimariyi beklemek doğru olacak gibi para ekran kartına gitti şu an Genişletmek için tıkla... Aslında İşlemci+Anakartı satıp üstüne azıcık daha ekleyip i3 10100F+Anakart alabilirsiniz.