G gocmen_isa1999 Hectopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #1 İyi günler arkadaşlar. İlk defa konu açıyorum hatalarım olursa kusura bakmayın. Yeni bir PC alıcam şu an pahalıya kaçmadan bir PC toplamak istiyorum. En yüksek kalite rainbow oynıcam galiba bir sistem topladım topladığım sistem yeterli olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2016
İyi günler arkadaşlar. İlk defa konu açıyorum hatalarım olursa kusura bakmayın. Yeni bir PC alıcam şu an pahalıya kaçmadan bir PC toplamak istiyorum. En yüksek kalite rainbow oynıcam galiba bir sistem topladım topladığım sistem yeterli olur mu?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.731 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #2 Sistem güzel.
Mert Yurt Kilopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #3 Hangi siteden topladığınızı sorabilir miyim ? Bu arada sistem iyi.