i3 6100 & RX460 Sistemin Performansı

chuckypancamOZ.

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar. i5 6400 & R7 370'li sistemimi 1 ay evvel özel durumlardan dolayı sattım. 1-2 ay sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. i3 6100 & Sapphire RX460 tabanlı olacak. Anakart olarak da Mortar Arctic almayı düşünüyorum.

Böyle bir sistemle; başta en önemlisi ETS2'de nasıl bir performans alırım? Bir de arada sırada oynayacağım oyunlar; Absolution, FC3-4, BF3-4, Dying Light, Sniper Elite 3. Bu oyunlarda nasıl bir performans alırım sizce?

Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar dilerim.

Sattığın sistemden oyunlarda 10-15 FPS az alırsın. Genel olarak kullanım ömrüde 1 sene daha az olur öncekine göre.

O kadar olur mu ya? Sattığım sistemde örneğin ETS2'de 45-50 FPS alırken i3'lü sistemde 25-30 FPS mi alırım yani?

Eski sistemine oranla bi kaç fps düşer ama oyunlarda kasma ve donma olmaz akıcı bir şekilde oynarsın.

Sattığın sistemde ETS2'de 45-50 FPS mi alıyordun? Bence 120-130 arası alması lazım... Bu sistem için konuşacak olursam eski sistemini pek aratmaz emin ol sadece i5'ten i3'e düşmek biraz üzücü... @chuckypancamOZ.

Aslında Technopat'ın 2500TL'ye topladığı kasadan tek farkı 3-5 FPS. Günümüz her oyununu ultra ayarlarda çok rahat oynatmalı yeni sisteminiz ki çözünürlük takıntınız yoksa ömrü de uzun olur diye düşünüyorum. Ayrıca RX460, eski kartınız olan R7 370'den en az 5 FPS daha performanslı. Yani eski kartınızla Ultra'da 25 FPS oynatan bir oyunu kurtarır bu. (Çok da önemli sanki 5 FPS)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…