İ3 6100 sistem tavsiye

Cooler Master ve Thermaltake dururken zalman tercih edilmemeli diye düşünüyorum.

Ben zaten genellikle tavsiyelerim de Cooler Master ve Corsair markaları öneriyorum. Fakat bu site de sistem toplayıp da Zalman kasalardan çok memnun kalan arkadaşlarımız var site içerisinde araştırıp bulabilirsiniz.

Ben zaten genellikle tavsiyelerim de Cooler Master ve Corsair markaları öneriyorum. Fakat bu site de sistem toplayıp da Zalman kasalardan çok memnun kalan arkadaşlarımız var site içerisinde araştırıp bulabilirsiniz.
Doğrudur kardeşim ama arkadaş burada tavsiye istemiş bende kendi fikrimi söyledim yanlış anlaşılma olmasın.

Doğrudur kardeşim ama arkadaş burada tavsiye istemiş bende kendi fikrimi söyledim yanlış anlaşılma olmasın.

Fikirlerini söylemekte tabi ki özgürsün. Sadece burada tavsiye isteyen arkadaşlarımıza çok talep gören markaları alma gibi bir yorum da bulunduğun için araştırıp bilgilen istedim.

Kardeş sepet boş görünüyor sen marka model söyle ben hallederim yada ekran görüntüsü alabilirsin

Arkadaş bütçe belirt istersen de ona göre herkes tavsiye versin. Benim şu kadar param var, sistemin içinde monitör olsun veya olmasın. Bunları bizimle paylaş ki sana güzel bir sistem önerelim. Sende aklına hangisi yatarsa onu al.

Bütçemi daha önce yazmıştım yine yazayım 2500 tl ama 2600 yapabilirim ssd zorunlu değil monitöre gerek yok

Bence 970 biraz fazla olur kardeşim ve bana kalırsa da zalmanın kasalarına güvenme thermaltake veya cooler master al diğer konular hakkında fazla bilgim olmadığı için bir şey diyemiycem...
Zalman'ın kasalarına neden güvenmesin ki? Oldukça iyi bir markadır.

Anakart B150M BAZOOKA, i5 6400, 8GB DDR4 Kıngston HyperX fury 2133MHZ RAM, MSI GTX970 ekran kartı, WD BLUE 1TB HDD, kasayıda kendi zevkine göre seçebilirsin. Bu sistem Ebrar' da 2540tl civarı tutuyor.

Yalnız unutmadan msi anakartlara 2 yıl garanti veriyor Gigabyte ve Asus 3 yıl garanti veriyor. Büyük bi ayrıcalık ve anakartlar üzerinde kullanılan parçalar daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…