Arkadaşlar neden illa 2 Gb önerdiniz mesela GTA5 genelde 2 den fazla VRAM yiyor yani çok güçlü bir kart değil bari VRAM fazla olsun diye düşünüyorum. Tam bilgim yok bu VRAM konularında ama düşüncem bu.
Gta5'de 2GB VRAM yemesi için ayarları Full HD ve orta-yüksek çözünürlüğe almak gerek, bu seviyelerde de bu ekran kartı performansı tam 2GB ulaştığı için daha fazlasına gerek olmuyor. Zaten daha fazlasını da kaldıramaz, kaldırsa bile 30 Fpslerde sürünür.
ilginiz için teşekkürler peki rx460 için hangi modeli önerirsiniz msı yerine asus daha iyi olduğunu öylüyorlar ama rx460 için birçok marka var hangisi daha iyidir
vede dediğiniz gibi ekran kartını 2gb ye düşürüp ram 16 ya yükselttiğimde bu bu pc benim işimi görürmü oyunlarda iyi performans alabilirmiyim
son olarakta bu fiyat aralığında daha iyi bir pc toplayabilirmiyim ? toplayabilirsem hangi parçalardan nasıl bir bilgisayar toplamam gerekir
bu 3 ekran kartı arasında kaldım bu konudada yardımınızı bekliyorum çekirdek hızı ve bellek hızı olarak baktığımda asus strix biraz daha önde duruyor gibi ama açıkçası bilemedim