i3 6100 sistem toplama

Aynen. Ben bakarım hangisi ucuz, kaliteli ve performanslı ise onu seçerim.
RX 570 sadece ileride kullanılması ıcın güzel bir karttır, GTX 1050 Tİ ise 5 yıl kullanılabilecek bir karttır, şahsen ben GTX 1050 Tİ önerirdim ilerisi belli değil DX12 gelene kadar neler olur neler.

İşlemcine göre tercih yapıyoruz. Tabi ki RX570 veya RX 580 GTX 1050 Tİ' ye göre daha performanslı kartlar. İşlemcin o kartlara darboğaz yapacaktır. GTX 1050 Tİ daha iyi bir tercih olacaktır.

İşlemcine göre tercih yapıyoruz. Tabi ki RX570 veya RX 580 GTX 1050 Tİ' ye göre daha performanslı kartlar. İşlemcin o kartlara darboğaz yapacaktır. GTX 1050 Tİ daha iyi bir tercih olacaktır.
Ayrıca ileride, yükseltme yapabilecek.

Bence işlemciyi de sat sıfırdan sistem topla. Bütçeni yaz ona göre öneri yapayım. Eğer bahsettiğin sistemi toplayacaksan da RX570 dahil GTX1060 3GB ve 6GB versiyonları, RX580 darboğaz yapacaktır.

Zaten 1.5 2 yıl sonra değişecem. İ5 8.nesil bir işlemciyle ve anakartla. Sadece beni idare etsin yeter. Bu süreçte

ve GTX 1050 ti Hafife alabileceğiniz bir kart değildir günümüz oyunlarını 1080p yüksek ayarlarda oynatabilecek güçtedir.
Ben aksini söylemedim zaten ama NVIDIA fanboyluğunun lüzumu yok RX580 alamıyorsa bile 570 fazlasıyla işini görecektir.
Zaten 1.5 2 yıl sonra değişecem. İ5 8.nesil bir işlemciyle ve anakartla. Sadece beni idare etsin yeter. Bu süreçte
Hocam AMD tarafına'da göz atmanı tavsiye ederim.

Ben aksini söylemedim zaten ama NVIDIA fanboyluğunun lüzumu yok RX580 alamıyorsa bile 570 fazlasıyla işini görecektir.

Hocam AMD tarafına'da göz atmanı tavsiye ederim.

Öncelikle teşekkür ederim. Hocam 2.el ekran kartına yönelmek zorunda kalırsam. Bir tavsiyeniz varmı ? Bu rx 570 indirimleri bitecek ben alana kadar sanırım. Yani 2.el gtx 1060 3gb veya 6gb alınırmı ? Tavsiyeniz nedir öyle olursa.

Hocam, 2. el nasıl olur hiçbir fikrim yok ama 1060 3gb yerine rx580'i tavsiye ederim, uygun 1060 6gb bulabilirseniz. Onu tercih edebilirsin.

UserBenchmark: AMD RX 580 vs Nvidia GTX 1060-6GB

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…