i3 6100 Sistem Uyumu

GTX 960 dan 380 e geçen bir kullanıcıyım tek söyleyeceğim şey 960 al kafan rahat olsun. Ayrıca GTX 960 için 400w güç kaynağı bile hayli hayli yeterli.

Seziyorum bir AMD fanboyluğu..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seziyorum çok bildiğini sanıp eksi fps için nvidia fanı olmayı.

GTX 960 vs R9 380
R9 380 vs GTX 960
Gtx 960 vs R9 380
GTX 960 vs R9 380

Forumda 200 tane konu bile çıkar git bak kim ne demiş. Sezme gücü yüksek çok bilen arkadaş da bakabilir .

İmzan bile fanboy olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca doğrudur, 380 daha iyidir. Her konuda konuyu ileticiyi AMD'ye yönlendiriyorsun.

Amd fanboyluğu ne alaka gtx 960 4gb alana kadar neredeyse aynı paraya r9 380X alınıyor ki biz burda r9 380 le karşılaştırıyoruz kesinlikle amd diyorum bende bu fiyat segmentinde

Amd fanboyluğu ne alaka gtx 960 4gb alana kadar neredeyse aynı paraya r9 380X alınıyor ki biz burda r9 380 le karşılaştırıyoruz kesinlikle amd diyorum bende bu fiyat segmentinde
Ben de bu soruya AMD diyorum ama bütün konulara baktığımda adam babasının firmasıymış gibi AMD savunuyor. Helal olsun

Ben de bu soruya AMD diyorum ama bütün konulara baktığımda adam babasının firmasıymış gibi AMD savunuyor. Helal olsun

Sanane?? Ne yani gtx 950 önermedik mi ?? Gtx 980 ti fury x den iyi demedik mi?? Fanboyluk ayrı şey tarafsız olmak ayrı şey. Çok bilen arkadaşım yazın pascal da hbm ye geçilecek mi?? Evet. Peki hbm teknolojili firma hangisi?? Amd . Ben neden adama eksi fps al üstelik 1,5-2 sene önce çıkan kart al yani gtx 980 al fury alma diyeceğim?? Saçma değil mi?? R9 390x 1500-1600 tl en düşük gtx 980 2 milyar. Ben ne dedim hep R9 390x ''YAKALADI SON OYUNLARDA 980 İ'' BU NE DEMEKTİR?? YANİ BEN KABUL ETMİŞİM 980 İN R9 390X DEN İYİ OLDUĞUNU AMA ARADAKİ 400 TL FARKA DEĞMEZ. Sizde mantıklı (sanmıyorum tabi) düşünürseniz bana hak verirsiniz. Size bütün yorumlarımı atarım tarafsız mıyım değil miyim görürsünüz. Üstelik SİZENE BENİM AMD Yİ SAVUNMAMDAN. Sizi üzen bir durum mu var?? Çok mu üzüldün amd hbm ye geçti onu önerdik canım nvidia firmam daha hbm ye geçemedi geçecekte fury gibi kartı olacak diye?? Hayır böyle bir saçmalık görmedim. Bu adama sen neden feneri - gsyi - bjk yi savunuyorsun demek gibi birşey. Sanane arkadaşım sanane benim fikrim katıl katılmazsan ben öyle düşünmüyorum de geç. 2. sınıf çocuğu gibi alıntı yapıp cevap vererek hiçbir halt edemezsin. TOM'S HARDWARE, ETEKNIX, TECHPOWERUP HEPSINDA GEZİYORUM BEN GÜNLERCE. ORADAKİLER R9 380 , R9 390 VE R9 FURY DİYORSA SENDEN DE BENDEN DE 100 KAT DAHA İYİ BİLİYORLAR. ONLARDAN İYİ DE BİLMİYORSAN GELİP BURADA KONUŞMA. BENİM SİSTEMLERİM GAYET GÜZEL BUGÜN ARKADAŞA ATTIĞIM SİSTEMDE GTX 970 VAR AMA ONA BAKARSAN?? SAÇMALAMAKTA ÜSTÜNE YOK MİLLETİN. İmzama gelince benim normalde 2-3 hesabım var forumu trolledim diye 2066 ya kadar ceza yedik bende ek hesaplar açtım. Yani forumu uzun süredi takip ediyorum. Sen hangi sitede gördün 3000 tl lik sistem, 4000 tl lik sistem, 4500 tl lik sistem 6000 tl lik sistem adamlar hepsine gtx 970 koymuş?? Hiçbir yerde göremezsin. Ben gittim fury yada fury x önerdim tam hatırlamıyorum adam git gtx 970 al dedi sen konuşuyorsun??? Son oyunlarda ibre iyice r9 390 a kaymış üstelik vram gittikçe önem kazanıyor . Ne yani sen git SÜRÜCÜSÜ İYİ ÇOK İYİ OYUN DESTEĞİ VAR AMA AZ FPS ALIRSIN VERDİĞİN PARAYA SEN GİT 1,5-2 SENE ÖNCE ÇIKAN GTX 970-980 Mİ AL DİYECEKTİK ADAMA? 980 Tİ , GTX 950 ÖNERİRKEN KİMSE AMD FANISIN DEMİYOR AMA İŞLERİNE GELİYOR TABİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…