Dostlar ben en yüksek 2200 TL2ye bir sistem toplamaya karar verdim tabii ki teknopattan ilham alarak
ve kendime bir sistem topladım eğer bu sistemde yaptığım yanlışlarımı nedenleriyle beraber söylemenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. NOT: Ekran kartı MSI R7 370 4GB 256 Bit olanı alacağım.
PSU'yu 500w 80+ sertifikalı öneririm, elektrik gitmesi gibi durumlarda PC direk çöp olmasın. Ayrıca R9 380, R7 370'ten çok daha iyi. Bu arada sistemi kaç yıl sonra upgrade edeceksiniz bilmiyorum ama ben olsam SSD ve 8GB RAM'i çıkarıp i5 6402p alırdım. Fakat böyle de bir sıkıntı yok.
Arkadaşlar Bazı parçaları bütçeme göre değiştirdim maksimum verebileceğim fiyat budur. sistemin bir eksiği veya öneriniz varsa çok memnun olurum. NOT: SİSTEMİMDE UYUMSUZ PARÇA VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.
Arkadaşlar Bazı parçaları bütçeme göre değiştirdim maksimum verebileceğim fiyat budur. sistemin bir eksiği veya öneriniz varsa çok memnun olurum. NOT: SİSTEMİMDE UYUMSUZ PARÇA VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.
Bu bütçeye alabileceğin en uygun sistem bu. RAM 8GB, HDD 500GB ve SSD yok biliyorum fakat i3 6100 + R7 370 ile i5 6402p + R9 380 Dual-X 4GB'in arasındaki fark karşılaştırılamaz. Alacağın performans kat kat daha fazla.
Anakart gaming yerine pro series almanı öneririm 2 tane led için fazla para ödeyeceksin ve kasadan da kısmanı tavsiye ederim yazdığın kasanın psu değerlerinden şüphem var. bunlardan artan bütçeyle işlemciyi i5 6402p yapıp daha iyi verim alabilirsin ayrıca o ekran kartına o fiyat bence fazla.