i3-6100 sistem yükseltme

cemalbalcik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Aşağıdaki sisteme sahibim.

İşlemci: İntel i3-6100
Anakart: MSI H110M Pro-VD
Ekran kartı: 2 GB Asus Strix GTX 950
RAM: 8 GB Kingston 2133Mhz CL14

PUBG'de 50-70 FPS alıyorum fakat çok sayıda takılma oluyor oyun içinde. Özellikle uçaktan atlayıp yere düştükten sonra bazı oyunlarda oyun sanki slow-motion'a dönüyor. Sol tarafta oyun içi kırmızı bi uyarı işareti çıkıyor ve o işaret gittikten sonra slow-motion etkisi gidiyor fakat oyun içi ara sıra takılmalar ve FPS düşüşleri devam ediyor. İnternette PUBG için olan NVIDIA ve başlangıç ayarlarını denedim fakat o şekilde daha kötü oluyor ya da ben yapamadım bilemiyorum artık. Bu sistemi en ucuz şekilde nasıl PUBG'yi rahat oynayacak şekilde yükseltebilirim acaba? Pek masraf yapmak istemiyorum açık konuşmak gerekirse, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
6. ve 7. nesil Intel işlemcilerinin fiyatları performanslarına değmez. İşlemciniz 2 çekirdek ve 4 izlekli, zayıf kalıyor. RAM'in ise hızı günümüz oyunları için oldukça düşük.
Yerinizde olsam para biriktirir, sistemi satar ve yeni bir sisteme geçerdim.
Onun dışında yapabilecekleriniz 6. veya 7. nesil bir işlemciye geçmek, bir 8GB daha RAM eklemek ve ekran kartını güncellemek. Bunlarda size fazla masraf çıkarır o yüzden dediğim gibi satıp yenilemek en iyisi olacaktır. Bir de şuan bütçeniz ne kadar?

Bu devirde sistem yükselticeğine şu anki sistemini satıp, üstüne para koyup yeni sistem almak en mantıklısı.

Bu devirde sistem yükselticeğine şu anki sistemini satıp, üstüne para koyup yeni sistem almak en mantıklısı.

Küçük bir şehirde yaşıyorum. Parçaları teker teker satsam bile kargo masrafıyla çok yüksek tutar, burada da bu bilgisayarı kimsenin alacağını zannetmiyorum. Belirli bir bütçem yok aslında, bu sisteme yapacağım en düşük yatırımla rahat bir şekilde PUBG gibi oyunları oynamak istiyorum

Sorun da o. Yapabileceğiniz en düşük yatırım RAM'i 16GB yapmak. Ondan sonra da i5 6. veya 7. nesil bir işlemci ile RX 570 almanızı önerirdim ama çok masraflı olur, o paraya dediğim yeni sistem alırsınız.

Anladım. İşlemci hiçbir koşulda idare etmez mi diyorsunuz? Yani başlangıç için sadece ekran kartı alsam, sonrasında da RAM alsam? İlla ki işlemciyi de değiştirmek zorunda mıyım?

Kargo masraflarını alıcı ödemeli yapabilirsin. Aynı zamanda direk komple tüm sistemi de satabilirsin. Ama kesinlikle sistem yükselteceğine git yeni sistem al çok daha kârlı ve iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…