M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #1 Intel Core i3 6100. MSI GTX 950 Gaming X. MSI B150M Bazooka. Kingston Fury HyperX 8 GB 2133 MHz RAM. Bu sistem son gunlerde mavi ekran hatasi veriyordu. Bilgisayari sifirladim fakat yine 2 kez ayni sorunla karsilastim. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Intel Core i3 6100. MSI GTX 950 Gaming X. MSI B150M Bazooka. Kingston Fury HyperX 8 GB 2133 MHz RAM. Bu sistem son gunlerde mavi ekran hatasi veriyordu. Bilgisayari sifirladim fakat yine 2 kez ayni sorunla karsilastim. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #11 M.U.M dedi: Hocam 4 yildir Wi-Fi adaptoru sistemde sorun cikartmadi, 1-2 yildir da donusumlu kullaniyorum ethernetle. Mavi ekran sorunu son bir haftadir oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu USB driverın tam modelini verebilir misiniz driver var mı diye kontrol ediyorum. Artı 0 Eksi
M.U.M dedi: Hocam 4 yildir Wi-Fi adaptoru sistemde sorun cikartmadi, 1-2 yildir da donusumlu kullaniyorum ethernetle. Mavi ekran sorunu son bir haftadir oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu USB driverın tam modelini verebilir misiniz driver var mı diye kontrol ediyorum.
KS KS M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #12 Silinen üye dedi: Peki bu USB driverın tam modelini verebilir misiniz driver var mı diye kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... için İndir TL-WN722N | TP-Link Türkiye Son driver guncellemesini yuklemeye calistim fakat aygit bulunamadi hatasi aldim nedense. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Peki bu USB driverın tam modelini verebilir misiniz driver var mı diye kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... için İndir TL-WN722N | TP-Link Türkiye Son driver guncellemesini yuklemeye calistim fakat aygit bulunamadi hatasi aldim nedense.