Paranız en iyi hangi ekran kartına yetiyorsa onu alın bu darboğaz işi artık çileden çıktı oyun sisteminde ekran kartı her zaman en iyisi en pahalısı olarak seçilir.
Dostlar, elimde şöyle bir bilgisayar var. Buna ekran kartı olarak fiyat/performans açısından ne ekleyebilirim? Biliyorum sistem kötü ama en azından yeni bilgisayar alana kadar idare edeyim.
Sıkıntı yok NVIDIA denetim masasından oyun çözünürlüğünü 4K olarak ayarlanabilir. Zaten 4 sıfırlı sisteme çıkmış birisinin monitöre ayıracağı bütce ve ondan beklentileri önceden bellidir.
Sıkıntı yok NVIDIA denetim masasından oyun çözünürlüğünü 4K olarak ayarlanabilir. Zaten 4 sıfırlı sisteme çıkmış birisinin monitöre ayıracağı bütce ve ondan beklentileri önceden bellidir.
Tamamen ezbere konuşuyorsunuz.
2000TL ekran kartına verdi diye bir 2000TL daha monitöre verebilecegini nereden çıkarıyorsunuz?
Ayrica dediğiniz çözünürlük olayının adi DSR ve gerçek 4K kadar etkili bir şey değil.
Tamamen ezbere konuşuyorsunuz.
2000TL ekran kartına verdi diye bir 2000TL daha monitöre verebilecegini nereden çıkarıyorsunuz?
Ayrica dediğiniz çözünürlük olayının adi DSR ve gerçek 4K kadar etkili bir şey değil.