i3 6100 sisteme ekran kartı önerisi

Semtomer

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bu kış alacağım bilgisayar için önceden sistem topluyorum. Maliyetim 2 bin TL.
Malum dolar düşmedikçe şuanki parçaların fiyatları kışa kadarda fazla azalacağını sanmıyorum ve zamanı gelince kesin alıcam. Sizden bu sistem için tavsiyelerinizi bekliyorum. En çok ekran kartında takıldım. Anakart fiyatı düşük ama ondan 100 TL fazla olan anakartlardan bile daha çok özellik sunuyor o yüzden bu maliyete o anakartı seçtim.

Maliyetten dolayı işlemci, RAM, SSD, anakart değiştirmeyeceğim.
Kasa, HDD, ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. En çok GTX 950 2G ile R7 370 4G arasında kaldım. R7 370 VRam kullanımı olarak önde ama karar veremiyorum. Bazı oyunlarda fazla VRam istiyor. GTX 950 ise 10-15 FPS fazladan veriyor fakat VRam düşük.

Mesaj yazmadan anketten seçebilirsiniz.
Toplama temiz.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela gta v gtx 950 daha fazla fps verebilir ama vram özellikleri açmanı engeller zaten r7 370 ile kafa kafaya gidiyor eğer kışa kadar bekleyeceksen gtx 950 4gb al derim

GTX950 almalısın. GTA 5'te GTX950 ile bellek kullanımını 2.5 GB'a kadar getirince sorun olmuyor. Ayrıca belleği dolduracak ayrıntılar için o ayrıntıları iyi işleyip güzel FPS verecek bir grafik işlemci gerek. GTX950 8GB olsa tüm ayrıntıları açıp bellek kullanımını iyice yukarı çeksem grafik işlemci zayıf kalacağından 8GB olsada bellek bir halta yaramayacak. 1080P oyunculuk için 2GB bellek sorun çıkartmaz GTX950 al daha güçlü R7 370'ten.

Hak etmiyor tabi! Aralarındaki FPS farkı yok denecek kadar azken adamlar 100 TL fiyat farkı koymuş.

Abartmayın o kadar az fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı