i3 6100 sisteme ekran kartı önerisi

@Slowlori-S ben HD 530'un diğerinden %80 daha güçlü olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca i3 6100'de smart cache teknolojisi var. İşlemcinin saat hızı belki çok farklı olmayabilir ama işlemcideki cache bellek de performans açısından bilgisayara hız katan bir etkendir.

TX marka ürünlerle ilgili genelde olumlu yorumlar okuyorum, ama pek bilinen bir marka değil. @Alpi350 'nin önerdiği kasayı ben de tavsiye ederim. Fiyatına göre iyi bir kasa.

Anakartı MSI almayın. En çok sorun çıkaran H110 anakartlar MSI'ın oluyor. Gigabyte ve Asus önerim. Özellikle Gigabyte. Ekran kartı olarakta eğer ağır oyunları oynuyorsanız Rx 460 sizin isteklerini karşılamayacaktır. O 2 saatte online oyun oynuyorsanız sorun değil ama GTA V taraflarına çıktığınızda ekran kartı tam bir hüsran bunu bilerek plan yapın.

Bunun bir kanıtı var mı? Kafanıza göre söylemişsiniz gibigeldi. MSI kalitesini tartışmayalım.

Hakkı yenilecek bir kart değil rx460. Siz ilk mesajınızda "hüsran" kelimesini kullanmıştınız. O yüzden dedim. Ayrıca rx460 bu sisteme cuk oturan bir kart.

Hakkı yenilecek bir kart değil rx460. Siz ilk mesajınızda "hüsran" kelimesini kullanmıştınız. O yüzden dedim. Ayrıca rx460 bu sisteme cuk oturan bir kart.
Düzelttim hocam AAA'da halen daha hüsran olduğunu düşünüyorum. Geleceğe dönük bir sistem için diyorsanız ben o sistemde 460 göremiyorum.

Yakın tarihde sistem toplayacağım İ3 6100, H110M,8GB bellek ve 120GB SSD olarak toplayacağım ama tek sıkıntım var ekran kartı o da. Şeçenekler MSI GTX 960 ve SAPPHİRE R9 380 iki kartda 2GB tercih edicem 2.el uygun fiyatlı hangisi seçmem mantıklı olur. PSU modeline baktım fazla anlamam 12v altında 432W yazıyor yanındada 130W yazıyor bildiğim kadarıyla 500W şuanki güç kaynağı. R9 380 kaldırırmı fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim biraz aydınlatsanız fena olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…