i3 6100 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Bahadır Btrman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım PC için en uygun ekran kartı sizce hangisi? Oyun ve gelecek yıllarıda düşünürsek sizin öneriniz ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Sapphire Rx460 Nitro 4GB GDDR5 128 Bit mi - Sapphire R7 370 Nitro Dual-X OC 4 GB 256 Bit GDDR5 ikisi arasında az bi fiyat farkı var hangisini kullansam bilemedim. Son hali aşağıdaki gibi sizce hangi ekran kartı daha uygun olur ve sistem iyi olmuş mu? Bir sorun yaşar mıyım? Sizlere sormak istedim şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yeterse RX 470 4GB, yetmezse RX 460 2GB. Diğer parçalar gayet iyi.

AMD KULLANICISI ; RX 470
NVİDİA KULLANICISI : 750Tİ
NVİDİA BÜTÇE AZ İSE KULLAN 500TL
AMD BÜTÇE İYİ İSE :1000 TL
750 Tİ ve İ3 6100 Performans :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX 470 ve i3 6100 Performans :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

25 ekimde raflarda GTX1050 yerini alacak. Bekleyin derim

Bahsedilen Ekran Kartı

Dosya Ekleri

• 1476814139_gtx-1050.png
    93,1 KB · Görüntüleme: 104
Bahsedilen Ekran Kartı
Ben burada komik bir şey göremiyorum. Benim asıl güldüğüm şey ise 750Ti önermeniz oldu. Kart 3. yılını doldurmak üzere 900 serisi bile önerilmezken AMD'nin en yeni güncel kartını nVidia'nın da 3 yıllık kartını önerirken kişiyi AMD almaya mı zorlamaya çalıştınız çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…