i3 6100 sisteme kaç W PSU yeterli gelir?

randomname1234

Decapat
Seagate 1TB HDD
Intel Core i3 6100
Asus Nvidia GTX 750 Ti Strix
Asus Maximus 8 Gene
GSkill RipjawsV 8GB DDR4(3000/3200MHz arası değişebilir daha satın almadım)

Elimdeki 400W Foem yetersiz gelir değil mi?
80+ sertifikası yok. Ayrıca kötü bir marka Frisby. 12V kanalından 216W gibi 400W PSU için çok düşük bir değer veriyor. Deneyebilirsiniz ama bence sağlıklı sonuç alamazsınız.

80+ sertifikası yok. Ayrıca kötü bir marka Frisby. 12V kanalından 216W gibi 400W PSU için çok düşük bir değer veriyor. Deneyebilirsiniz ama bence sağlıklı sonuç alamazsınız.
Markanın kalitesinin farkındayım aslında. Elimde olduğundan bir ihtimal soruyorum.

İfadeler: GKD
Markanın kalitesinin farkındayım aslında. Elimde olduğundan bir ihtimal soruyorum.
Söyle söyleyeyim bende 1050Ti ve Ryzen 3 2200G var. 400W PSU yetmedi. 290 küsur Watt veriyordu. Değiştirmem gerekti. Bence işinizi garantiye alın. 300TL için bir voltaj dalgalanmasında sisteminizin çöp olmasına değmez ayrıca.

RAM için bütçe düşürüp PSU'e yer açmam gerekecek. Bu sefer ileride yükselteceğim için 2x4 oluyor.

İfadeler: GKD
Bence APU kullanmayacağınız için 2400MHz RAM yeter. Bir de biraz daha ucuz bir marka (XPG Gammix gibi ) ve daha ucuz bir siteden alırsanız PSU'ya bütçe ayırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…