i3 6100 sisteme RAM yükseltmesi mantıklı mı?

Julimezar

Decapat
Daha fazla  
Anakart
MSI H10M PRO-VD
İşlemci
INTEL I3-6100
Selam, bilgisayarım aşağıda yazdığım şekilde. Baktığım kadarıyla ana kartım 2 adet DDR4 RAM'i en fazla 32 GB'a kadar destekliyor ve 2133MHz. Oldukça zaman geçtiğinden aynı RAM'i satışta bulamadım. Birebir aynı özelliklerde bir RAM mi takmam gerekir? Eğer öyleyse iki tane buldum ucuz olanı bu: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...4-hlv-pc17066d4-8g-bellek-fiyati,7442487.html. Nasıl bir RAM takabilirim siz ne önerirsiniz mümkün olduğunca uygun fiyatlı olursa sevinirim çünkü ufak bir geliştirme yapmaya çalışıyorum sadece. İkinci bir sorumun cevabı evetse ona da bütçe ayırmam gerekebilir aynı zamanda.

Diğer sorum bu anakarta şöyle bir dönüştürücü ile Dark (Dk-Ac-Pem1X) Nvme M.2 Sata Ssd Pcı-E X1 Cevırıcı Fiyatları ve Özellikleri PCI-Express 3.0 M.2 SSD takabilir miyim?

İşlemci: i3-6100
Ekran kartı: ASUS GTX 950.
Anakart: MSI H110M Pro-VD Specification H110M PRO-VD
RAM: HyperX Fury Memory Black - 8 GB module - DDR4 2133MT/s CL14 DIMM HX421C14FB/8 Kingston Parça Arama - Kingston Technology

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…