AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 16 28 Ocak 2016 #11 Sıkıntı olmaz kardeşim tak kullan, ben ellerimle pinleri düzeltiyorum da bir şey olmuıyor
D D16A9 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #12 AKINCILAR dedi: Sıkıntı olmaz kardeşim tak kullan, ben ellerimle pinleri düzeltiyorum da bir şey olmuıyor Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum fazla üstüne düşmemek lazım en güzeli. Amazon'dan Power aldım o gelirse inşallah kuruluma geçeceğim.
AKINCILAR dedi: Sıkıntı olmaz kardeşim tak kullan, ben ellerimle pinleri düzeltiyorum da bir şey olmuıyor Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum fazla üstüne düşmemek lazım en güzeli. Amazon'dan Power aldım o gelirse inşallah kuruluma geçeceğim.
scout22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 1.203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2016 #13 Sorun yok ama sen yine de bir daha değme
D D16A9 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #14 scout22 dedi: Sorun yok ama sen yine de bir daha değme Genişletmek için tıkla... Yok aman bir daha olmaz, paketinden çıkartırken düşmesin diye heyecan yaptım. Ama şu videoyu izleyince benimki devede pire misali kalıyor. Dakika 16:50 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
scout22 dedi: Sorun yok ama sen yine de bir daha değme Genişletmek için tıkla... Yok aman bir daha olmaz, paketinden çıkartırken düşmesin diye heyecan yaptım. Ama şu videoyu izleyince benimki devede pire misali kalıyor. Dakika 16:50 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et