sak016 Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bir sistem topladım almayı düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2015
Merhaba arkadaşlar, bir sistem topladım almayı düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Melih Güçlü Kilopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #2 Hayır yaşamazsınız güzel, güncel bir sistem olmuş.
exclusive07 Megapat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 406 Yer Beverly Hills, Kaliforniya 26 Aralık 2015 #3 Güzel bir sistem dizmişsin. Problem çıkartmaz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #4 Sistem güzel, SSD'yi çıkartıp ya da 120 GB SSD alarak ekran kartını yükselttebilirsin.
X xBLuE Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #5 Sistem güzel ufak bir uyarı ram i CL değeri daha düşük olan bir modelle değiştirmeni öneririm.
namikazeminato Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #6 Anakart 2133Mhz destekliyo sanırım, alacağınız rami desteklemiyo.
sak016 Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #7 namikazeminato dedi: Anakart 2133Mhz destekliyo sanırım, alacağınız rami desteklemiyo. Genişletmek için tıkla... Evet ram 2133mhz destekliyor onu temsili olarak koymuştum. Teşekkürler öneri için xBLuE dedi: Sistem güzel ufak bir uyarı ram i CL değeri daha düşük olan bir modelle değiştirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Vatanda 2133mhz ddr4 8gb ram olmadığı için temsili olarak koymuştum dikkate alıcam önerini eyvallah. BERWAR dedi: Sistem güzel, SSD'yi çıkartıp ya da 120 GB SSD alarak ekran kartını yükselttebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hdd takmayacağım için ssd 240 yaptım. İlerde arşiv amaçlı hdd düşünebilirim fiyatıda fazla şlşirmemek için 950 yeticektir sanırım
namikazeminato dedi: Anakart 2133Mhz destekliyo sanırım, alacağınız rami desteklemiyo. Genişletmek için tıkla... Evet ram 2133mhz destekliyor onu temsili olarak koymuştum. Teşekkürler öneri için xBLuE dedi: Sistem güzel ufak bir uyarı ram i CL değeri daha düşük olan bir modelle değiştirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Vatanda 2133mhz ddr4 8gb ram olmadığı için temsili olarak koymuştum dikkate alıcam önerini eyvallah. BERWAR dedi: Sistem güzel, SSD'yi çıkartıp ya da 120 GB SSD alarak ekran kartını yükselttebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hdd takmayacağım için ssd 240 yaptım. İlerde arşiv amaçlı hdd düşünebilirim fiyatıda fazla şlşirmemek için 950 yeticektir sanırım
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #8 Oyun için SSD yetersiz gelir depolama için.
sak016 Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2015 #9 BERWAR dedi: Oyun için SSD yetersiz gelir depolama için. Genişletmek için tıkla... Bütçem kısıtlı olduğu için bu yolu seçtim hddden ferâgat ettim. Bi kalemde değilde sırayla oyunları kurduğum takdirde problem olmaz diye düşünüyorum.
BERWAR dedi: Oyun için SSD yetersiz gelir depolama için. Genişletmek için tıkla... Bütçem kısıtlı olduğu için bu yolu seçtim hddden ferâgat ettim. Bi kalemde değilde sırayla oyunları kurduğum takdirde problem olmaz diye düşünüyorum.
Cross.firex Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 366 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2015 #10 Ssd'nin fps'ye bir katkısı yok. Bende ssd olduğu halde oyunları hdd'den oynuyorum. Hdd alıp ekran kartını yükseltirseniz daha fazla fps alırsınız.
Ssd'nin fps'ye bir katkısı yok. Bende ssd olduğu halde oyunları hdd'den oynuyorum. Hdd alıp ekran kartını yükseltirseniz daha fazla fps alırsınız.