İ3 6100 Tabanlı Sistem Toplama

sak016

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir sistem topladım almayı düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel ufak bir uyarı ram i CL değeri daha düşük olan bir modelle değiştirmeni öneririm.

Anakart 2133Mhz destekliyo sanırım, alacağınız rami desteklemiyo.
Evet ram 2133mhz destekliyor onu temsili olarak koymuştum. Teşekkürler öneri için

Sistem güzel ufak bir uyarı ram i CL değeri daha düşük olan bir modelle değiştirmeni öneririm.
Vatanda 2133mhz ddr4 8gb ram olmadığı için temsili olarak koymuştum dikkate alıcam önerini eyvallah.

Sistem güzel, SSD'yi çıkartıp ya da 120 GB SSD alarak ekran kartını yükselttebilirsin.
Hdd takmayacağım için ssd 240 yaptım. İlerde arşiv amaçlı hdd düşünebilirim fiyatıda fazla şlşirmemek için 950 yeticektir sanırım

Oyun için SSD yetersiz gelir depolama için.
Bütçem kısıtlı olduğu için bu yolu seçtim hddden ferâgat ettim. Bi kalemde değilde sırayla oyunları kurduğum takdirde problem olmaz diye düşünüyorum.

Ssd'nin fps'ye bir katkısı yok. Bende ssd olduğu halde oyunları hdd'den oynuyorum. Hdd alıp ekran kartını yükseltirseniz daha fazla fps alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…