I I'mTheBoss Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #1 Sizce bu parçalar ile GTAV'de kaç fps alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2016
azsosyaladam Megapat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #2 Tahminen high da 50 fps civarı.
Y Yiğit bekleniç Hectopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2016 #3 benim toplayacağım sistemde buna benziyor ama bazı farklılıklar var benim sistemimle kaç fps alırım VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u Arkadaşlar bana bir yardımda bulunursanız sevinirim benim ilk pc toplayışım . Bana bir yardımda bulunun ben size sepetimi attım başka ne lazım bu sistemle oyun oynanırmı?
benim toplayacağım sistemde buna benziyor ama bazı farklılıklar var benim sistemimle kaç fps alırım VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u Arkadaşlar bana bir yardımda bulunursanız sevinirim benim ilk pc toplayışım . Bana bir yardımda bulunun ben size sepetimi attım başka ne lazım bu sistemle oyun oynanırmı?