Arkadaşlar merhaba, daha önce yeni sistem mi toplamalıyım yoksa kendi sistemimi upgrade mi etmeliyim diye bir konu açmıştım ve değerli görüşlerinizi aldım. Sonuç olarak yeni sistem toplamaya karar verdim. Elimde i3 tabanlı fakat yanlış bilmiyor isem ilk veya ikinci nesil ( i3 530 ) bir işlemcisi olan 4 GB RAM'li vs. bir sistem mevcuttu. Bu sistemi elimden çıkartıp üzerine maksimum 1500 TL harcayabileceğim bir sistem kurma konusunda karar kıldım. Benim için ilk etapta almam gereken parçaları aşağıda listeledim. Bu parçaların uyumu konusunda bana destek olursanız sevinirim. Sistemin içerisine bir güç kaynağı, SSD ve sabit disk ben ekleyeceğim eğer uygun fiyatlı önerileriniz olursa paylaşabilirsiniz. Ayrıca amacım şu an piyasada bulunan tüm oyunları 1080p'de kasmadan ve iyi bir performans ile oynayabilmek. Ekran kartı için önerilerde de bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Sistem bilgileri şunlar;
Aslında ben açıklamayı açıklayıcı yazdığımı sanıyodum ama neyse. Sizden ricam değiştirdiğiniz parçaların açıkalamalarınj yaparmısınız nedeni hakkında. Ve bu sistem teknolojik olarak ben daha sonradan işlemci ekran kartı veya x bir donanım upgrade ettiğimde uzun süre beni götürür mü ?