İ3 6100 Tabanlı toplama ekran kartı önerisi

Bu videodan aralarındaki performans farkını görebilirsin kardeşim. R9 380 daha iyi. 370 alacaksanda 4GB olana boşa para verme o ekran kartının gücü o belleği kullanmaya yetmez zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da farkettim kardeşim gtx 960 ın doku paketi daha kaliteli sanırsam

Oyundan oyuna değişiyor kardeşim. Nvidia destekli oyunlar var AMD destekli oyunlar var. Ben o videoyu r7 370 ve 380 arasındaki farka bak diye atmıştım. Bu videoda daha çok test var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da gtx 960 vs r9 380

Güncel her zaman daha iyidir. Nasıl yok öyle bir şey ? İleride gelen bir güncelleme yeni nesil işlemciler ile desteklenirken eskileri ile desteklenmiyor olabilir. DDR4 artık yeni çocuk değil, oturmuş bir sistem.

Güncel her zaman daha iyidir. Nasıl yok öyle bir şey ? İleride gelen bir güncelleme yeni nesil işlemciler ile desteklenirken eskileri ile desteklenmiyor olabilir. DDR4 artık yeni çocuk değil, oturmuş bir sistem.
Neyi, nasıl okudun sen Allah aşkına?

Gece gece pek iyi değilim. Kusura bakmayın. Ayrıca fiyatı biraz daha düşürmek için ki önermiyorum MSI H110M Gaming anakart alabilirsiniz.

Gençler karark verdim sinerji bilgisayardan i5 6600 r9 380 4gb ve hardisk le kasayı aldım ram ı da sanalmarketim.com dan alcam hepsi 2443 ediyor zaten ssd ile anakart ı aldım sizce nasıl

birde demeyi unuttum sinerji nasıl güvene bilirmiyim kargosu garantisi kalitesi vs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…