i3 6100 ve ASUS RX 460 ile sistem toplama

Değil ama GTX1050ti gibi bir ekran kartı alıyorsunuz, Full HD'nin tadını çıkarın bari. Zaten gönderdiğim linkteki GTX1050ti'ı alırsanız bütçenizi aşmanıza gerek yok.
Gtx1050 değilde ilk postta attiginiz sapphire rx 470i alacagim. Almisken daha iyisini alalim ugrasmayalim bi daha
O daha iyiydi dimi?

Gtx1050 değilde ilk postta attiginiz sapphire rx 470i alacagim. Almisken daha iyisini alalim ugrasmayalim bi daha
O daha iyiydi dimi?
Evet RX470 GTX1050ti'dan daha iyi bir kart. Ama anlamadığım hangi monitörü alacaksınız? RX470 ile Full HD almazsanız bir anlamı kalmaz.

Alicam hd monitörde dedigim gibi almisken iyi alalim oylede 2600 falan tutuyor zaten fazla ucuk bi artisi yok cok sagolun yardim ettiginiz icin yarin topluyorum hayirlisiyla dolar gine ucmadan halledelim

Alicam hd monitörde dedigim gibi almisken iyi alalim oylede 2600 falan tutuyor zaten fazla ucuk bi artisi yok cok sagolun yardim ettiginiz icin yarin topluyorum hayirlisiyla dolar gine ucmadan halledelim
Hayırlı olsun o zaman. Aldığınızda fotoğraflarını da atarsanız çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…