i3 6100 ve GA-B150M-D3H Sisteme GTX 1050 Ti Takma

Üstüne biraz daha para ekleyip RX 470 alman daha iyi olur. Seni daha uzun süre götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne biraz daha para ekleyip Rx 470 alman daha iyi olur. Seni daha uzun süre götürür.

Eski ekran kartım amdydi. Çok ısınma yapıyordu ve illallah ettirdi. O yüzden amd hiç ama hiç düşünmüyorum.

Eski ekran kartım amdydi. Çok ısınma yapıyordu ve illallah ettirdi. O yüzden amd hiç ama hiç düşünmüyorum.
Hocam MSI marka hiç ısınma yapmaz, için rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hele son mesaj beni bitirdi. MSI ısınmıyormuşmuş....

AMD eskisi gibi değil artık. Ben RX 480 ve 580 kullandım. Artık yazılımları da iyi olduğundan pek ısınmıyorlar. Pek ısınmıyorlar dediğim normal değerler yani. MSI gibi hiç ısınmıyor değil!

Palit alınabilir, fiyatı gayet uygundu. MSI bu aralar çok fiyat şişiriyor. Tarzı felan benim de hoşuma gitsede fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

Bütçeyi zorlayıp 1060 3GB alınabilir. Neko zaten önermiş orada.

Amd her zaman ısınma konusunda ilk sıraları kimseye bırakmadı bu zamana kadar. İşlemcide liderlik oynuyorlar ısınma kategorisinde. Ekran kartı öyle. Bir rx serisine bide ryzen test etme şansım olmadı ondada aynı tas aynı hamamdır fark ettiğini sanmıyorum.

H
Hocam R9 270X kullanıyorum,boşta 19 derece inanabiliyormusun. Yükte bile 50 dereceyi geçmiyor. Msi değil Sapphire yeni nesilleri bilmiyorum. Belki dediğiniz gibidir. Msi 750 ti kullandım ondada ısınma yoktu.

Zaten bahsettiğiniz durumu RX ve Ryzen serilerinde düzelttiler.

Ön yargılı davranmamalısınız.

Zaten bahsettiğiniz durumu RX ve Ryzen serilerinde düzelttiler.

Önyargılı davranmamalısınız.
,

Herkes gibi fikrimi belirttim. Amd işlemcide kullandım, ekran kartıda kullandım kullandığım modellerde bunları yaşadım dedim ama bu 2 seri test etmediğimi belirttim sadece gene aynı problemlerin olabiliceği hakkında fikrimi sundum ben burda bi yanlışlık göremiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…