i3 6100 ve GT 1030 sistem toplama

Fonz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin, öncelikle size bir kaç soru sormam gerekiyor. Lütfen donanım hakkında gerçekten bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim. Sizin yanıtlarınız benim kararımı etkileyecektir çünkü: Ben kendim bir sistem topladım "Vatan Bilgisayardan" Bütçem 1.265 TL - 1.350'yi geçmesin.

Yaptığım sistem söyleceğim oyunlar için iyi midir, iyi değil ise hangi parçayı değiştirmem gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Oyunlar: PUBG - DAYZ - ARMA 3 - CS:GO. Bu oyunları orta ayarlarda oynayabilir miyim?

Topladığım bu bilgisayarda, işlemci ve ekran kartı anakartla uyumlu mudur? Yani bu parçalar bir birine uyumlu mudur kısaca? Takılma, oyunda kapanda, Aşırı FPS düşüklüğü gibi vb. kötü olayları yaşar mıyım?

NOT: Parçalarda / Anakart - İşlemci - Ekran Kartı ve RAM vardır. Diğer donanım ekipmanları bende mevcut, Kasa - PSU 380W, işlemci soğutucu, 1 TB Harddisk bende var zaten.

Sistem:
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…