i3 6100 ve GT 1030 sistemin oyun performansı nasıl?

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir sistem toplayacağım. 8 GB RAM, 120GB SSD ve 18.5' 1080p monitör ile yaklaşık 2200 TL'ye geliyor. LoL, Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Ve bu fiyata iyi mi? (2.el)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Böyle bir sistem toplayacağım. 8 GB RAM, 120GB SSD ve 18.5' 1080p monitör ile yaklaşık 2200 TL'ye geliyor. LoL, Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Ve bu fiyata iyi mi? (2.el)

Dostum çok iyi bir performans bekleme, ama Valorant, LoL gönül rahatlığıyla oynarsın.

Fiyata göre iyi mi sizce? Bence bu fiyata daha iyi bir şey alınamaz. İleride SSD alıp Windows'u SSD'ye geçireceğim.

Demin 2900TL civarı bir APU görmüştüm Sinerji'de. İşlemci iyi değil, ekran kartı dediğin oyunlarda üzmez ama bir tık üstü oyunları zor açar. Ayrıyaten RAM MHz falan söylememişsiniz. Benim tavsiyem 2900TL gibi bir fiyata APU alıp 400-500TL civarı ikinci el bir monitör bakmanız.

İşini görür cs go vs rahat oynarsın. Fiyat iyi gibi ama piyasa araştırması yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…