i3 6100 ve GTX 1050 sistem önerisi

ahmetdsll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Haftaya hayırlısıyla sistem parçalarımı tamamlayacağım yarısını aldım, yarısı kaldı. Fakat ekran kartı kısmında takıldıklarım var.

Aldığım parçalar:

- Zaman Z3 Plus kasa PSU yok.
- 500W 80+ bronze güç kaynağı
- hi-level 120 gb ssd 560/530 mb/s
- Corsair ddr4 2133 8gb ram.

Almayı düşündüğüm parçalar ise aşağıdakiler. yani geriye kalanlar.

Ekran Alıntısı.PNG

Şimdi sorum şu. Ekran kartındaki OC ibaresi bana bir zararı dokunur mu? Yani kart bana hız aşırtmalı halde mi gelecek? Ben aşırtma yapmayacağım Cs-go, lol GTA v gibi standart oyunları oynayacağım. Bu yüzden bunun bana zararı olur mu burada takıldım. Birde bu kartın GTX 1050 2GB gaming olan kırmızı Twin Forz sogutmalı versiyonu var o da bundan yaklasık 50 TL pahalı. Bunun yerine onu almak için 50 TL vermek mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Haftaya hayırlısıyla sistem parçalarımı tamamlayacağım yarısını aldım, yarısı kaldı. Fakat ekran kartı kısmında takıldıklarım var.

Aldığım parçalar:

- Zaman Z3 Plus kasa PSU yok.
- 500W 80+ bronze güç kaynağı
- hi-level 120 gb ssd 560/530 mb/s
- Corsair ddr4 2133 8gb ram.

Almayı düşündüğüm parçalar ise aşağıdakiler. yani geriye kalanlar.

Eki Görüntüle 209953

Şimdi sorum şu. Ekran kartındaki OC ibaresi bana bir zararı dokunur mu? Yani kart bana hız aşırtmalı halde mi gelecek? Ben aşırtma yapmayacağım Cs-go, lol GTA v gibi standart oyunları oynayacağım. Bu yüzden bunun bana zararı olur mu burada takıldım. Birde bu kartın GTX 1050 2GB gaming olan kırmızı Twin Forz sogutmalı versiyonu var o da bundan yaklasık 50 TL pahalı. Bunun yerine onu almak için 50 TL vermek mantıklı olur mu?

Bence ekran kartı olarak GTX 1050 Tİ seçmelisin.
MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı