i3 6100 ve GTX 1050 sistem uyumlu mudur?

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Bellekler 2400 MHz olsa bile çalışır. Anakart ne kadar desteklerse en fazla o kadar çalışır.

Ramler 2133mhz olmalı anakartla uyumlu olması için. Ayrıca nereden toplayacaksınız muhtemelen bu sistem 1600 tl'yi aşar. Tabi bu bütçeye hdd ve kasa dahilse.

Ryzen'de MHZ önemlidir. Eğer daha yüksek anakart bütçeye fazla gelirse mecbur başka işlemcilere yönelecek. Fakat önerim bütçeyi 150-200 TL daha arttırmanız. Ayrıca bu sistem bile 1600'ü aşıyor.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Bellekler 2400 MHz olsa bile çalışır. Anakart ne kadar desteklerse en fazla o kadar çalışır.

Deminki mesajımı tekrar oku istersen ayrıca Ryzende MHZ çok önemlidir. 2400 olsa da çalışır ama tam performans çalışmaz. Anakartın ne kadar desteklerse o kadar çalışacağını bende biliyorum.

Ben Ryzen'de bellek frekansı yüksek olunca iyi çalışıyor veya çalışmıyor demedim. Yukarıdaki arkadaşa dedim yoksa bende biliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı